Muntatge fotogràfic de Gloria Camila i David Flores Carrasco

La tieta de David Flores Carrasco podria perdre-ho tot: a la llum la seva mentida

David Flores Carrasco no dona crèdit a la mentida de la seva tieta sobre Rocío Flores

David Flores Carrasco ha lamentat el que ha passat amb un dels seus familiars més propers, i en aquest cas parlem de la seva tieta Gloria Camila.

David Flores ja està acostumat que alguns dels membres de la seva família protagonitzin diferents polèmiques, i més quan es demostren que menteixen a les seves declaracions.

Però, les mentides tenen les potes molt curtes i sembla que no hi ha reparat la filla d'Ortega Cano. Per situar-nos en el context del qual ha passat les últimes hores amb la colombiana, cal situar-se al passat dissabte.

Gloria Camila i David Flores Carrasco a l'homenatge de Rocío Jurado
David Flores abraçat Gloria Camila fa uns dies a Chipiona | GTRES

Concretament, a l'homenatge que van rendir part dels familiars de Rocío Jurado a la figura de 'la Més Gran' pel 16è aniversari de la seva mort.

David Flores assisteix a l'enèsim renunci de la seva tia

Allà van anar els germans de la cantant, Rosa Benito, David Flores Carrasco i Gloria Camila Ortega, entre altres. Com sol ser habitual en aquests casos, els reporters de la premsa rosa estaven àvids de buscar alguna mena de declaració sobre els presents.

I és que els companys de premsa volien saber, per exemple, quin havia estat el motiu de l'absència de Rocío Flores. Sí, perquè Ro és una de les fixes en tots els homenatges que se li han fet a Rocío Jurado des que va morir l'1 de juny del 2006.

Imatge de perfil de Gloria Camila Ortega
Gloria Camila l'ha feta grossa en parlar dels estudis de la seva neboda | Instagram

Així, la raó de l'absència de la col·laboradora d''El programa de Ana Rosa' no era cap altra que per motius d'exàmens dels estudis que està fent des de fa un temps.

Però l'homenatge de dissabte passat a Rocío Jurado està generant massa enrenou. A col·lació de l'acte del Santuari de la Verge de Regla es va acabar desvelant una gran contradicció que veurem com pot solucionar la col·laboradora de 'Ya son las ocho'.

La colombiana queda retratada després de dir la seva mentida més gran

Precisament en aquest programa, Gloria va deixar avergonyit David Flores Carrasco en veure-la mentir sobre la seva germana. «Rocío tenia examen just aquell cap de setmana d'allò que ha estudiat de nutrició, aleshores no podia faltar», va exposar aquest dilluns la jove com a raó de la seva estranya absència.

Muntatge fotogràfic de Rocío Flores i Gloria Camila.
Gloria Camila ha caigut en una contradicció en referir-se a l'absència de la seva neboda | CatalunyaDiari

Aquestes paraules han sembrat tota mena de dubtes sobre els estudis que està fent la filla de Rocío Carrasco. Després de sortir de 'Supervivientes 2020', es va conèixer que Rocío Flores anava a cursar un grau superior de Dietètica. Però uns mesos més tard, el novembre del 2021, es va matricular a MEDAC, un institut de Formació Professional d'Administració i Gestió Financera.

Al final, a ningú li va quedar clar què està estudiant Ro Flores i ha hagut de sortir a la palestra al programa on col·labora per aclarir-ho. Això sí, amb les seves paraules ha deixat els peus dels cavalls a la seva tia.

Ro Flores deixa malament el seu familiar desvelant què estudia realment

Sobre el que està cursant i què li va impedir estar amb la seva família li van preguntar aquest dimarts a 'El programa de Ana Rosa'. El cas és que la resposta que va donar va deixar tots descol·locats i, a més a més, va sortir malparada la seva tia Gloria Camila.

«Ja ho vaig dir, un Grau de Màrqueting i Publicitat», va sentenciar. Per això, les xarxes s'han acarnissat amb la colombiana. I és que l'estan titllant de «mentidera» perquè no quadren les versions que han donat tia i neboda amb només unes hores de distància.

El cert és que la colombiana encara no s'ha assabentat del que està estudiant la seva neboda. I al plató va contestar la pregunta sobre la seva absència sense reparar en el que restava dient realment.