Ana María Aldón al plató de 'Viva la vida'

Ana María Aldón ja sap què va passar entre Ortega Cano i María Teresa Campos

Ana María Aldón no sabia res d'aquest episodi polèmic de la vida del seu marit

Ana María Aldón no dona crèdit a allò que acaba de publicar una de les revistes més importants del nostre país. I és que tot apunta que Ortega Cano va fer alguna cosa al passat de la que, a hores d'ara, no es pot sentir gaire orgullós.

Durant tots aquests anys en què la dissenyadora ha estat al costat del seu marit ha hagut d'escoltar diversos rumors sobre les suposades infidelitats d'Ortega Cano.

Primer pla d'Ana María Aldón.
Ana María Aldón no sap què dir sobre les últimes declaracions de María Teresa Campos   | Europa Press

I tot i que fins ara només han estat rumors, la confessió d'una de les presentadores més famoses del nostre país ha pogut deixar al descobert la part més fosca del marit d'Ana María Aldón.

Aquest dimecres mateix, la revista Diez Minutos ha tingut l'oportunitat de publicar una de les entrevistes més esperades del moment.

Després de diversos mesos allunyada dels platós de televisió, Kiko Hernández ha aconseguit que María Teresa Campos s'obri com mai i reveli alguns dels seus secrets més ben guardats.

Ara, i gràcies a aquesta exclusiva, per fi hem sabut què va passar fa uns anys entre aquesta mítica presentadora de televisió i l'actual marit d'Ana María Aldón.

Ana María Aldón es queda sense paraules

Ana María Aldón no es pot creure tot el que acaba d'explicar María Teresa Campos a la seva entrevista per a aquesta coneguda revista del cor.

La matriarca de les Campos no ha tingut cap problema a parlar del que va passar fa uns anys durant un dels esdeveniments més importants per a Rocío Jurado i Ortega Cano.

I és que, després d'explicar com van ser els seus primers anys a la capital espanyola i de reconèixer que es va fumar «un porro amb Sabina quan el vaig entrevistar a la ràdio», la comunicadora ha fet públics alguns dels capítols més desconeguts de la seva vida.

José Ortega Cano i Rocío Jurado en un photocallExpliquen el polèmic episodi de l'actual marit d'Ana María Aldón | cedida

Però, sens dubte, el que ha cridat més l'atenció ha estat quan ha parlat de la seva relació d'amistat amb Rocío Jurado i el torero. María Teresa ha assegurat que, durant la comunió dels dos fills, l'actual marit d'Ana María Aldón se li va insinuar.

«Un dia estaven celebrant la comunió del nen i la nena que havien adoptat (Gloria Camila i José Fernando). Van tocar una música i Ortega em va treure a ballar perquè Rocío estava atenent la gent», ha començat explicant la periodista.

Segons ha explicat la mateixa entrevistada, en aquell moment, el torero li va confessar que se sentia atret per ella. «Em vaig posar a ballar i em diu Ortega: 'Tu saps una cosa? M'agrades molt, i a mi només m'agraden les dones que són molt dones'».

Ana María Aldón s'assabenta de com va la relació

Ana María Aldón sempre ha cregut que hi ha molt bona relació entre el clan Campos i Rocío Carrasco. I és que, durant molts anys, aquesta famosa família no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de defensar-la amb dents i ungles per tots els platós de televisió.

A tal punt arribava la seva amistat que la filla de la Jurado considera a María Teresa Campos i les seves filles part de la seva família. De fet, aquestes dones han estat presents als moments més importants de la vida de Carrasco.

Imatge de Rocío Carrasco i María Teresa Campos a punt de fer-se una abraçada
La dona de Fidel Albiac sempre ha estat molt unida a María Teresa Campos | Europa Press

Però ara sembla que s'ha produït un distanciament entre elles. I és que, després de tots els rumors que s'han generat després del casament de José María i Paola, Ana Maria Aldón ha pogut saber a quin punt es troba aquesta famosa relació.

Durant la seva entrevista per a Diez Minutos, María Teresa Campos ha assegurat que «últimament, Rocío Carrasco i jo estem menys unides, però abans els caps de setmana estaven a casa».