Muntatge Rocío Flores i la seva germana Lola

Rocío Flores fa enfadar la seva germana petita amb la seva última decisió

Rocío Flores fa enfadar la seva germana Lola després d'atacar la seva mare

Rocío Flores reapareixia aquest dimarts a El programa de Ana Rosa després d'uns dies d'absència per comentar l'actualitat de Supervivientes.

Rocío Flores sabia que entre els temes a tractar, alguns versaven sobre la seva madrastra. Recordem que les últimes setmanes, i després de l'entrevista exclusiva que va oferir l'encara dona d'Antonio David a Semana, la relació entre totes dues s'ha refredat.

La veritat és que tothom estava expectant pel que pogués dir la filla de Rociíto al plató de Telecinco. Cada vegada que la jove se senti al seu programa, qualsevol cosa pot passar amb la neta de Rocío Jurado.

Rocío Flores va dir sobre l'andalusa i aquella polèmica exclusiva que «jo vaig donar una opinió. No se'm va voler entendre, vaig ser honesta, ho vaig parlar amb ella i punt final», va opinar sobre el tema.

Rocío Flores a 'El programa de Ana Rosa'
Rocío Flores no s'ha tallat a l'hora de parlat de la dona del seu pare | Telecinco

Rocío Flores estava decidida a parlar d'ella sense cap mena de filtre. I ha opinat sobre què li està semblant la seva tasca de col·laboradora a Supervivientes.

Rocío Flores deixa les coses clares en referir-se a la mare de Lola

Cal recordar que l'encara dona d'Antonio David Flores debutava diumenge passat a Supervivientes: Conexión Honduras. A la sevillana se li notava encara una certa vergonya a l'hora de prendre la paraula. El que va quedar de manifest és que no va ser una gala fàcil per a ella.

A més, la madrastra de Rocío Flores va tenir una petita picabaralla amb Alexia Rivas que no va passar desapercebuda per als espectadors del reality.

Fotomuntatge d'Olga Moreno i Rocío Flores
Olga Moreno no està al seu millor moment amb Rocío Flores | Catalunya Diari

Així doncs, la filla de Rociíto va tenir a bé referir-se a l'actitud d'Olga Moreno a plató. Aquesta s'estrenava com a col·laboradora i sabia que no ho posarien fàcil. «És una de les coses que vaig parlar molt amb ella, cosa que valorava com una amistat i en realitat no era una amistat», opinava la noia sobre Olga.

«Ella és molt així, si ella creu en alguna cosa, li és exactament igual l'opinió que tinguis», apuntava la noia. La veritat és que per parlar d'Alexia Rivas va ser molt franca i va donar la seva opinió més sincera.

«Veig que li falta perdre la vergonya i expressar-se millor»

«La meva opinió sobre ella és que quan va tornar del concurs tenia bona opinió d'Olga, i parlava bé com a supervivent. A la tercera gala va veure que li compensava més públicament donar-li canya i criticar el concurs d'Olga que defensar-la. És respectable, cadascú fa el que li dona la gana, però és el meu punt de vista», ha assenyalat al 'Club social'.

Rocío Flores al plató de 'Supervivientes'
Rocío Flores ha criticat la sevillana pel seu debut com a col·laboradora | Mediaset

Sobre la participació de l'andalusa com a nova col·laboradora, Rocío Flores ha vist així els seus començaments. «La vaig veure maquíssima, penso que pot aportar moltíssim perquè ha estat molt de temps a l'illa i a sobre va ser la guanyadora. És la millor supervivent, encara que veig que li falta perdre la vergonya i expressar-se millor», ha criticat.

Rocío Flores parla sobre la gran amiga de la seva madrastra

Al seu torn, la jove no es va deixar cap tema sense comentar i va defensar de forma sòlida Ana Luque, gran amiga d'Olga, a El programa de Ana Rosa. Marta Peñate havia parlat malament de la seva companya de reality després de saber que la va nominar i la va anomenar «ximple» després que aquesta confongués dos termes.

«Bé, ella té dislèxia i ho ha explicat, es confon a l'hora de dir diverses paraules», l'excusava Ro.

Alhora, la col·laboradora volia valorar la figura d'Ana. «Té dues carreres, és una tia molt intel·ligent, una cosa molt diferent és el personatge que puguis transmetre a la gent o donar de cara a televisió. I una altra la intel·ligència que puguis tenir», finalitzava la defensa.

▶️ Patricia, la mujer de Carlos Sobera, aparece en televisión para salvarle