Primer pla de Carmen Alcayde, col·laboradora actual de Sálvame

Carmen Alcayde es planta i li explica al seu marit que no pot seguir

Carmen Alcayde ha tingut una forta discussió

Carmen Alcayde està cansada de continuar aguantant, ha arribat al límit i vol deixar clar que és una gran professional. Ha tingut una topada amb Borrego, la filla petita de María Teresa Campos, i li ha assegurat que hi ha acusacions que no tolerarà. La col·laboradora presumeix de no seguir les ordres dels seus directors, simplement genera polèmica perquè sap que ha d'entretenir el públic.

Carmen Alcayde opina que la família Campos no té un comportament coherent i ha donat la seva opinió intentant no ofendre ningú. Paola Olmedo, dona de José María Almoguera, no vol ser famosa, però ha acceptat ser imatge d'una clínica estètica. Alcayde ha criticat aquest atreviment i Borrego l'ha acusat de ser una portaveu de la direcció sense criteri propi.

Muntatge de fotos de Carmen Borrego i Carmen Alcayde
Carmen Alcayde ha donat la seva opinió sobre la nora de Borrego | Catalunya Diari

Carmen li ha explicat al seu marit Eduardo que no continuarà aguantant certs comportaments dels seus companys. L'última ha arribat a Sálvame, però sap entretenir l'audiència millor que ningú i ha aconseguit connectar amb el públic. La tieta d'Alejandra Rubio s'ha enfrontat a ellag i li ha cridat: «Si ets còmica, te'n vas al circ».

Carmen considera que Paola Olmedo és un personatge més de la crònica social, entre altres coses perquè ella mateixa ha volgut entrar al negoci. Primer va vendre el casament a la revista Lecturas i ara patrocina un tractament en una famosa clínica de Madrid. «Que cadascú es faci el que vulgui, però exposar-ho públicament si vols ser gent anònima no», ha lliscat la valenciana.

Alcayde només va a Sálvame una vegada a la setmana, però l'audiència s'ha mobilitzat per intentar que tingui més presència. És molt simpàtica i sempre aconsegueix que el públic somrigui amb les teories que planteja, ja que van en contra de l'opinió majoritària. És una de les poques que s'atreveix a qüestionar la germana de Terelu Campos, que no consenteix que ningú no li porti la contrària.

Carmen Alcayde ha destapat la crua realitat

Carmen té una vida plena, està encantada amb els seus fills i és completament feliç en el seu matrimoni. Té la consciència tranquil·la i sap que no amaga res al seu marit, per això no té por dels atacs que rep. No vol continuar aguantant més mentides ni dissimulant que té bona relació amb Borrego, ha arribat al límit.

Primer pla de Carmen Alcayde somrient i mirant a càmera
Carmen Alcayde s'ha guanyat al públic de 'Sálvame' | GTRES

Alcayde considera que Paola, la nora de la seva companya, està encantada sent famosa, malgrat que intenti dissimular-ho. La periodista Gema López li ha donat la raó, ja que ella també s'ha fet tractaments i mai no li han gravat sense el seu consentiment. «Aquesta clínica jo la conec i no m'han gravat mai fent res que jo no vulgui».

La dona de José María podria haver acceptat sotmetre's a un retoc gratuït a canvi de fer publicitat. El problema és que presumeix de ser una persona anònima i amb aquest atreviment se situa al centre de la polèmica.

Borrego assegura que la seva nora no sabia res i que han publicat les imatges sense demanar permís abans.

Carmen Alcayde imposa les seves normes

Carmen connecta amb el públic a la perfecció i cada vegada té més protagonisme a Sálvame, per això ha posat les seves cartes sobre la taula. Només col·labora al programa una vegada a la setmana i li ha dit a la direcció que vol tenir més pes. És possible que compleixin els seus desitjos i més després de veure l'enfrontament que ha tingut amb Borrego, la germana de Terelu.

Alcayde té el suport del seu marit Eduardo, amb qui té tres fills. Formen una família estupenda i unida, per això sap que el clan Campos té moltes fractures. Ha arribat el moment que algú les tregui a la llum, ja que no és just que les filles de María Teresa estiguin tan protegides.