Primer pla de Chanel Terrero

La foto de la catalana Chanel a la platja que ha deixat tothom sense alè

Chanel ha estat captada pels fotògrafs a la platja

Chanel és, sens dubte, una de les famoses que més interès genera en aquests moments al nostre país. I és que ha aconseguit un èxit inesperat en aconseguir la tercera posició a Eurovisió són la seva cançó SloMo. Per aquesta raó, ara té darrere tota la premsa, que l'ha enxampat amb els pits a l'aire.

Ella ha estat tan tranquil·la durant una escapada que no s'ha adonat del seguiment dels mitjans. No s'ha adonat que li havien fet diverses fotografies sense la part superior del biquini. Imatges que ja han vist la llum a diferents publicacions.

Chanel, 'caçada' sense la part superior del biquini

La cantant d'origen cubà ha aprofitat uns dies després del festival per desconnectar del tot. I la manera perfecta que ha trobat per fer-ho és la de marxar amb el seu xicot, el músic i productor Bastian Iglesias, de vacances. En concret, han tingut com a destinació les Illes Balears.

Primer van fer parada a Palma de Mallorca, on es van allotjar en un hotel on van poder gaudir al màxim de l'anonimat i la privadesa. Tot i això, un dels dies en aquesta illa van sortir a un beach club. I aquí va ser on es van prendre les primeres imatges de Terrero en topless.

Chanel Terrero i la seva parella
Chanel ha estat pillada de vacances amb el seu xicot | Catalunya Diari

Julián Aguirre, per a Última hora, va captar el citat moment en què ella es va desprendre de la part superior del biquini. La jove ho va fer davant l'atenta mirada del seu noi, que no deixava d'estar pendent d'ella. Segons el paparazzi, van donar mostra en tot moment d'estar molt enamorats, i per això no van deixar de demostrar-se gestos d'afecte.

Així, en aquestes instantànies, l'artista no només es mostra natural i gaudint del descans sinó també molt enamorada. D'aquí que hi hagi diferents fotografies on la parella està fent-se petons, ficant-se crema l'un a l'altre o acariciant-se.

Però cal exposar que durant aquesta escapada romàntica ha estat enxampada també en un altre destí. En efecte, un altre fotògraf ha pres imatges a la parella durant la seva estada a Eivissa. I entre aquelles també n'hi ha algunes de Chanel Terrero sense la part superior de la peça de bany.

▶️ Chanel nos da una lección explicando su drama personal y cómo superó ese trauma

És clar que a l'eurovisiva, igual que a altres dones, li encanta prendre el sol amb el pit a l'aire i fins i tot banyar-se així. I ho ha fet amb absoluta naturalitat, com queda palès en el reportatge que ha publicat la revista Lecturas.

Chanel manté el silenci sobre el seu 'robat'

La intèrpret de SloMo només aterrar a Madrid després de les vacances ha estat preguntada per la premsa per aquestes. Sobre això, ha manifestat que ha descansat molt i que està molt bé.

Com és lògic, s'ha volgut saber la seva opinió sobre les fotos amb els pits a l'aire, però ella no ha volgut entrar en aquesta qüestió. Només ha rigut i després ha afegit: «Agraeixo molt la vostra feina, però només vull arribar a casa meva i descansar».

Chanel fent el símbol de l'ull d'Horus durant l'actuació a Eurovisió
Chanel Terrero no ha volgut fer declaracions sobre les seves imatges fent topless | RTVE

D'aquesta manera, amb molt de respecte i educació, ha conclòs la qüestió. Ha deixat palès que no vol entrar en cap qüestió que no sigui referent a la feina. I ara té molt per endavant, perquè és l'artista del moment.

Segons s'ha revelat, una de les cites més importants que té en els pr`xims mesos és la seva participació al Coca-Cola Music Experience. Aquest tindrà lloc els dies 2 i 3 de setembre a Madrid i hi compartirà escenari amb artistes de la talla de Lola Índigo i Maneskin, entre d'altres.