Primer pla de Ramón García

«Mare meva»: La nova companya de Ramón García no sap on amagar-se

Ramon Garcia s'ha quedat sense paraules

Ramón García ha estat molts anys treballant amb Ana Obregón, però ara té al costat Gloria Santoro. Junts presenten l'espai En compañía, a la televisió de Castella-la Manxa, on persones grans busquen parella. I precisament al seu directe el basc ha viscut una situació realment inesperada i que ha provocat un gran enrenou.

El que ha passat és que una dona ha tingut paraules gens amigables per a ell, que s'ha quedat estupefacte. Tot mentre la seva companya i els espectadors no podien creure el que estava passant.

Ramón García viu un revés en ple directe

El que va ser marit de Patricia Cerezo ha viscut situacions de tota mena a la televisió, ja que la seva trajectòria és llarguíssima. Així, ha tingut moments de riure, instants difícils com anunciar la mort d'algun conegut i fins i tot minuts de sinceritat absoluta. Tanmateix, possiblement no havia experimentat mai el que ara li ha passat.

El que ha passat és que el format En compañía ha celebrat aquests dies els seus 1500 programes. Un format que, com ell, ha reconegut públicament: «M'ha canviat la vida, ser millor persona. No sabeu què és donar ajuda, veure quan tornen com els ha canviat la vida».

Per portar l'espai una llarga trajectòria en antena es va voler celebrar de manera especial. I la manera que van trobar va ser regalar un pernil. Per això es va triar un número de telèfon a l'atzar per donar-li la bona notícia.

Només fer la trucada a un domicili de Cuenca, la dona a l'altra banda del telèfon va contestar amb un «Digui'm». Tot seguit, Ramón va prendre la paraula per dir: «Bona tarda, senyora». I ella va respondre: «Qui és vostè?».

El basc es va presentar: «Soc Ramón García i li truco del programa de televisió En compañía». Tanmateix, va rebre una resposta que no esperava i que el va deixar bocabadat a ell i a tots. I és que la dona va dir: «Vinga home, aneu a fer punyetes».

Aquest comentari va deixar el conductor de l'espai sense saber què dir, mentre que Gloria, després d'uns segons d'incredulitat, no va poder evitar posar-se a riure. És més, aquesta va afegir: «Estava esperant aquest moment». Després es va dirigir a la senyora per dir: «Que és de debò, que som Ramón i Gloria de la tele, no és una broma».

La dona que havia rebut la trucada ja havia penjat. García seguia sense articular paraula, i per això la presentadora va afegir: «Mare meva, el dia de l'aniversari». Un comentari davant el qual ell va dir: «Que bé! És que ho hem fet molt bé».

Les reaccions al moment vergonyós de Ramón García

El presentador basc es va quedar realment sorprès i sense saber què dir sobre l'instant viscut. Però els que sí que han tingut paraules per comentar-ho han estat els espectadors. Aquests han fet servir les xarxes per parlar del tema i hi ha opinions per a tots els gustos.

D'una banda, hi ha els que s'ho han pres amb sentit de l'humor i de l'altra, els que consideren que estava pactat. Aquests darrers han deixat comentaris com ara: «Sembla actuat».

Primer pla de Ramón García fent una ganyota.
El moment viscut per Ramón García ha generat molts comentaris a les xarxes | Arxiu

De la mateixa manera, hi ha altres seguidors del format que donen suport a la postura de la senyora. I ho han deixat clar exposant: «Aquesta gent es creu que tothom els ha de seguir. Només trucant a algú desconegut li han de riure les gràcies».

Però tampoc no ens podem oblidar que també hi ha públic que ha fet servir ironia per opinar sobre el moment. Per això missatges com: «Al pobre García des que es va separar de la seva dona no li passen res més que desgràcies».

▶️ Camilo Blanes cumple al fin el mayor deseo de su padre Camilo Sesto