Un muntatge d'Anabel Pantoja amb el seu pare

«Ens menteixen amb l'estat de salut de Bernardo, el pare d'Anabel Pantoja»

Anabel Pantoja roman a l'illa aliena als rumors

Anabel Pantoja està sorprenent tothom amb el seu bon paper a Supervivientes. A Hondures, la neboda de la 'tonadillera' roman aliena a tots els rumors que circulen sobre l'estat de salut del seu pare. Bernardo estaria molt pitjor del que transmeten els seus amics.

Diversos col·laboradors de Sálvame, com Carmen Borrego i Rafa Mora, van revelar que la seva situació era preocupant. No obstant això, un amic del protagonista va entrar en directe al programa per desmentir-ho.

L'entorn d'Anabel Pantoja nega una vegada i una altra que estigui tan greu com volen fer creure en el programa de Telecinco. Mercedes Bernal, exparella de Bernardo, es va mostrar molesta que s'especulés amb una cosa tan seriosa. «Em sembla escabrós parlar d'aquest tema», va indicar.

Assenyala que tothom sap «perfectament la malaltia» que té el germà d'Isabel. «Fins allà hi puc arribar, un dia pot estar bé, un altre dia pitjor». En qualsevol cas, va evitar en tot moment aprofundir el seu estat.

En algun moment se li va preguntar sobre la possibilitat d'alertar la seva filla en cas que la situació s'agreugés. «Jo sé perfectament el que he de fer i si l'he d'avisar. Estic perfectament assabentada de tot», va explicar a Sálvame una mica molesta.

Lara Álvarez i Anabel Pantoja a 'Supervivientes'
Anabel Pantoja continua al 'reality' sense saber l'estat del seu pare. | Telecinco

 

Des del plató, Carmen Borrego subratllava que «l'entorn no ens està explicant la veritat».

Va revelar que «Bernardo ni tan sols és a l'hospital Verge del Rocío. Segueix al Sant Joan de Déu». Segons la seva opinió, això impliquen males notícies.

«No se l'ha pogut traslladar i les coses no estan bé», va apuntar la col·laboradora. «Ahir ens va dir el seu amic Diego que havia pujat a l'habitació. Però no és veritat que estigui ingressat» al centre hospitalari que diuen.

Sospita que «encara no ho voldran fer públic, però estan mentint». Segons la seva opinió, volen amagar alguna cosa més.

El pare d'Anabel Pantoja fa quatre mesos que la seva situació és molt complicada. Les entrades i sortides de l'hospital són molt freqüents a causa de la diabetis.

El dia anterior, el reporter Kike Calleja assenyalava que «s'ha complicat tot. Hi ha hagut una nova malaltia que no podem dir, ja sabeu que no es poden revelar dades clíniques. Es creia que tot podia millorar i donar-li l'alta, però ha hagut de seguir ingressat».

Ha confirmat que els familiars de Bernardo «estan molt preocupats». Ha explicat que «hauria estat traslladat a una altra instància de l'hospital, i tot ve pels seus problemes amb el sucre». El pacient estaria amb Junco i amb el cuidador que va contractar la seva filla per atendre'l.

▶️ Primeras imágenes de Juan Muñoz en España tras renunciar a Supervivientes 2022

Anabel Pantoja li va posar una persona per cuidar-lo

Anabel Pantoja no vol que al seu pare li falti res. Per això va posar a la seva disposició una persona perquè el cuidés mentre ella concursa al reality de supervivència. Ella intenta gaudir del concurs, aliena a tot el que s'està parlant sobre la seva família.

Al seu programa van assegurar que el malalt «no ha rebut cap trucada ni de la seva germana ni del seu germà». Insisteixen que va estar en una «situació molt extrema i va remuntar. Així que tot és molt complicat».

Imatge de Bernardo Pantoja en una llitera.
Bernardo, traslladat en ambulància. | Europa Press
 

Un amic de la neboda d'Isabel va assenyalar que Bernardo té alts i baixos, però es troba estable dins de les seves complicacions. No creuen que hi hagi motius per alarmar-se.

Abans de marxar a Hondures, Anabel Pantoja «ens va deixar instruccions que la informéssim si el seu pare estava molt greu». De moment, no s'ha arribat a aquesta situació i la influencer pot continuar a Hondures. En cas que passi alguna cosa preocupant, la direcció de l'espai li ho notificaria.