Muntatge de Kiko Hernández amb Rocío Carrasco

Kiko Hernández destapa el secret que deixa en molt mal lloc a Rocío Carrasco

Kiko Hernández fa que esclati tot després d'allò que ha revelat sobre Rociíto

Kiko Hernández és un dels col·laboradors més incisius que existeix actualment al món de la televisió, i de la premsa rosa en particular.

El tertulià de Sálvame, un veterà, ha fet una entrevista a un dels personatges més importants del nostre país. A la seva revista de capçalera, Diez Minutos, el deixen esprémer els seus entrevistats per treure'ls els millors titulars, i aquesta vegada no ha estat menys.

En aquest cas, Kiko Hernández ha fet una entrevista a una de les seves millors amigues des de fa anys. I no és cap altra que María Teresa Campos.

Primer pla de Kiko Hernández.
Kiko Hernández ha provocat un cisma entre dues grans amigues. | GTRES
 

La matriarca del clan Campos li ha obert les portes de casa seva per seure amb el col·laborador madrileny i obrir-se en canal.

La mare de Terelu i Carmen Borrego ha parlat dels temes més candents de l'actualitat, a més de comentar certs aspectes de la seva vida que per a molts han passat desapercebuts.

Kiko Hernández sap treure els millors titulars de María Teresa

Campos, que fa dos mesos va rebre el premi Andalusia de Periodisme a la trajectòria professional, parla dels seus primers passos a la ràdio, a la seva Màlaga estimada quan tenia 15 anys. A més, comenta que després de quedar-se vídua se'n va anar a viure a Madrid.

«Hi ha una part de la meva vida, que no és la de Madrid, de la qual no parlaré mai per les meves filles. Del meu marit i de quan es va llevar la vida», admet i explica que a Madrid va conèixer un món nou.

María Teresa Campos ha conegut la veritat
María Teresa Campos ha confessat quina és la relació actual que manté amb la seva amiga. | Europa Press
 

«Quan vaig venir a Madrid va ser com començar a viure, em vaig posar les botes! Em vaig posar al corrent pel que fa a relacions». Així ho confessa la veterana periodista, i revela una anècdota del seu treball radiofònic. «Em vaig fumar un porro amb Sabina quan el vaig entrevistar a la ràdio», reconeix.

El pal de Maria Teresa a la seva amiga Rociíto que ningú esperava

María Teresa Campos no dubta en expressar que segueix trobant a faltar el món de la televisió. I reacciona a les darreres polèmiques sobre la seva família. La presentadora malaguenya opina sobre com veu les seves filles Terelu i Carmen Borrego a Sálvame i què li suggereix el treball d'Alejandra Rubio.

Així mateix, la periodista no comprèn la polèmica que ha sorgit amb el casament del seu net José María Almoguera. «Només va ser un casament, no ho entenc», explica.

Imatge de Rocío Carrasco i María Teresa Campos a punt de fer-se una abraçada
María Teresa Campos i Rocío Carrasco quan tenien una relació més estreta. | Europa Press
 

A més, parla molt clar sobre la seva relació actual amb Rociíto. «Últimament, Rocío Carrasco i jo estem menys unides, però abans els caps de setmana eren a casa», admet. Si bé sosté que «l'estimo moltíssim». Unes paraules que no sabem com asseuran el matrimoni format per la madrilenya i Fidel Albiac.

Kiko Hernández, atònit després de saber el que va pagar la Campos per Pipi

D'altra banda, María Teresa Campos ha comentat amb Kiko Hernández l'inesperat fitxatge de Pipi Estrada, exparella de Terelu, per Sálvame.

«Pipi em va costar diners. Vaig pagar 2,5 milions de pessetes (15.000 euros) per retirar unes fotos perquè sortia d'una casa de putes i anava amb una agafada. Com que havia fet una amiga allà...», confessa.

A més, tampoc té cap mena de problema a parlar sobre Ortega Cano. A banda d'explicar un comentari que li va fer quan era marit de Rocío Jurado, la presentadora no es talla ni un pèl. «Ortega Cano està més gran i ara potser li va bé Ana María Aldón, i si s'entenen, doncs bé», sentencia Campos a l'entrevista de Diez Minutos.