Fotomuntatge de Carmen Borrego i Paola Olmedo.

Paola Olmedo, nora de Carmen Borrego, trencada: a la llum el seu gran secret

Paola Olmedo no esperava veure's a la televisió en unes imatges privades

Paola Olmedo va pel camí de convertir-se en la nova estrella de Telecinco. La nora de Carmen Borrego ha passat de ser una dona completament anònima al fet que es parli d'ella constantment.

Molt té a veure en això que la seva sogra sigui Carmen Borrego, que té com a modus vivendi que la ridiculitzin cada tarda a Sálvame. Paola acaba de casar-se amb José María, el fill de Carmen i el fet de vendre el reportatge del casament a una revista l'ha catapultat a la fama.

La Paola no ha parlat, ni ha fet cap entrevista. Carmen ja s'ocupa de parlar per ella, pel seu fill i per qui faci falta. El que cap de les dues podia pensar és que es filtressin unes imatges molt comprometedores per a la jove.

Les imatges de Paula Olmedo que ningú no esperava

Paola Olmedo ha vist com el que va fer just abans del casament acaba de sortir a la llum. I és clar, tots els col·laboradors televisius s'han llançat a la jugular. En un vídeo que han publicat a Instagram, se la veu en ple tractament estètic, punxant-se productes per estirar la pell i donar-li lluminositat.

No només surt Paula al vídeo, també Carmen Borrego i el seu marit, José Carlos Bernal.

La sorpresa ha estat majúscula en veure aquestes imatges a la televisió. Segons ha explicat Carmen Borrego, la clínica en què es van fer el tractament les ha publicat sense el seu consentiment. Pel que sembla, aquestes imatges no havien de fer-se públiques, si més no, les de Paola, que volia mantenir aquest tractament en secret.

Carmen ha argumentat que col·labora habitualment amb aquesta clínica i tenen permís per publicar les imatges. Però no les de la seva nora i el seu marit, ja que en aquest cas ho han fet sense consentiment.

Sigui com sigui, entre el casament, les polèmiques amb la mare de Paola i ara això, la noia no deixa de situar-se en el punt de mira. Ara que ja ha tornat de la seva lluna de mel, molts esperen que es puguin veure les fotos a alguna revista. Carmen també va demanar «que li donessin un net», cosa que molt probablement també serà portada d'una revista.

Adverteixen Paola del que li ve a sobre

Paola Olmedo està aclaparada per la situació. No està acostumada a aquesta sobreexposició i tem que la seva sogra parli massa sobre ella. Carmen s'ha llençat a l'aventura i accepta qualsevol cosa que li proposin a Sálvame.

Nora de Carmen Borrego a una clínica d'estètica
Paola Olmedo, enxampada a la clínica estètica. | INSTAGRAM (@CLINICASDIEGODELEON)
 

Després s'enfada, surt del plató, però al cap de dos minuts torna a entrar i que segueixi el xou a costa seva. Terelu, ho observa tot amb el seu gèlid somriure i sense sortir massa del seu paper de presentadora. Alejandra, la cosina de Paola, ja li va advertir que la fama tenia un preu i que haver fet una exclusiva tindria conseqüències.

Per part seva, Carmen Alcayde també ha criticat Borrego amb duresa: «que cadascú faci el que vulgui, però exposar-los públicament quan és gent que vol ser anònima suposadament...».

José Carlos també ha donat la seva opinió sobre aquesta polèmica al voltant de Paola Olmedo. Ell considera que «Carmen està en un bon moment. Hi ha hagut moments dolents perquè quan veus la teva dona ho passes malament, però jo entenc que és la seva feina, si ella està contenta i li ha donat suport sempre».

Carmen també ha defensat que la família pugui parlar amb la premsa si els pregunten. De moment a Paola no li hem sentit la veu, tot i que cada cop sembla més de la gran família televisiva. Falta molt perquè es decideixi per fi a fer la competència a Alejandra i a engrandir la llista de Campos amb nòmina a Telecinco? El temps ho dirà.