Muntatge Isabel Pantoja i Chabelita

Isabel Pantoja comunica als seus fills que ja ha pres una decisió

La tonadillera podria estar pensant a mudar-se a Llatinoamèrica

Isabel Pantoja segueix gaudint del gran èxit que ha tingut durant la seva gira per Llatinoamèrica. I és que després de triomfar al Luna Park de Buenos Aires, la cantant també aconseguia els aplaudiments dels seus entregats fans a Xile.

Allà, la tonadillera també aprofitava per dirigir-se directament als seus fills. «No ens adonem que abraçar és molt important mentre som vius, quan ja no ho estem no serveix per a res», deixava caure. Unes paraules que han disgustat força Chabelita, i és que la jove sent que ella sempre ha estat al costat de la seva mare.

Imatge d'Isabel Pantoja plorant en el jutjat.
Isabel Pantoja ha passat per una etapa molt complicada | Europa Press

«Les meves abraçades les té. Em resulta complicat comunicar-me amb ella, però igualment intento anar», explicava a El Programa de Ana Rosa. «No té telèfon i jo al final m'he de comunicar amb persones que són al voltant. Ara mateix i des de fa temps, depenc una mica de si ella em contesta o no», sostenia.

«Per aquests comentaris em reafirmo que ella no està bé perquè és una realitat paral·lela al que està explicant», opinava sobre l'actitud que mostra la tonadillera.

Muntatge Isa Pantoja i la seva mare
Isabel Pantoja ha tornat amb força als escenaris | Catalunya Diari

Tot i això, tots coincideixen que «hem vist una Isabel Pantoja amb l'autoestima reforçada, amb molta confiança sobre l'escenari i que recordava la de les grans ocasions». «Podem pensar que està abatuda, deprimida o el que tu vulguis. Però la veiem treballant i la veig molt bé», apuntaven. Segons Isa, això podria tractar-se de tan sols una il·lusió. «La veiem a l'escenari increïble com a artista, però després personalment torna a recloure's a Cantora».

Isabel Pantoja es planteja marxar per sempre

La veritat és que Pantoja es confessava obertament amb el seu públic respecte als seus sentiments, deixant clar que havia decidit allunyar-se de certa gent que no li convenia.

«Cal confessar que ja estic molt cansada de portar aquesta estrella que pesa tant... i que ja vaig perdre en el meu camí tantes persones que em van fer tant de mal», es lamentava. I mentre Kiko Rivera s'ha negat a pronunciar-se, sembla que allunyar-se d'Espanya ha agradat tant a la tonadillera que fins i tot es plantejaria instal·lar-se indefinidament a l'Argentina.

Kiko Rivera i Isabel Pantoja preocupats
Kiko Rivera no sap que la seva mare vol mudar-se a Argentina | Europa Press

De fet, ella i el seu germà Agustí ja tindrien un habitatge al punt de mira. Una zona on viuen grans celebritats de la talla Mirta Legrand o Susana Giménez. «Agustín fa un mes es va interessar per aquesta casa, és a la millor zona de Buenos Aires i és una casa que està en venda des de fa tres anys», asseguren.

Una autèntica meravella de casa que té tres plantes, quatre habitacions i tres banys, i per la qual estaria disposada a pagar uns 1,5 milions d'euros.

Isabel Pantoja amb el seu germà Agustín Pantoja, tots dos amb ulleres de sol
Isabel Pantoja s'ha refugiat en el seu germà Agustín, el seu màxim suport | Europa Press

Si fos així, Pantoja encara no li hauria comunicat la decisió de mudar-se als seus fills, que tampoc no s'han pronunciat sobre el tema.

Isa es limitava a parlar sobre el triomfal retorn de la cantant als escenaris, que sembla haver-li agradat després de tants disgustos. «M'alegro molt de veure-la així, ella té els seus moments de baixada, però ella treu aquesta capacitat per poder pujar a l'escenari, fa temps que no canta i no veu els seus fans».

«És d'admirar que després de tot el que li ha passat, de tenir aquests baixos anímics, tingui la força de pujar a l'escenari», apreciava la noia.

▶️ Esconden a Anabel Pantoja la noticia que provocaría su abandono de Supervivientes

I no n'hi ha per menys, ja que aconseguia vendre ni més ni menys que «el 80% de les entrades a tres dies del seu concert». Això sí, de moment Isabel s'ha negat a concedir cap entrevista als mitjans de comunicació.

 «L'única cita que tenia pendent era fer un cafè amb Mirta Legrand, una altra presentadora d'èxit, però no podrà ser perquè té Covid», comentaven.