Jorge Javier Vázquez plorant

El català Jorge Javier Vázquez rep un nou revés després de la mort de Travis

Jorge Javier no millora

Les últimes setmanes han estat molt dures per a Jorge Javier Vázquez. Fa uns dies acomiadava el seu inseparable Travis, un dels gossos que l'ha acompanyat durant molts anys. Però ara ha rebut una altra notícia que l'ha deixat molt tocat.

Telecinco continua enfonsant-se a poc a poc. L'audiència ha decidit girar-li l'esquena i alguns ja parlen de la pitjor crisi de la seva història. El que semblava un problema conjuntural s'ha convertit en una situació molt més greu i que no aconsegueixen solucionar a Fuencarral.

La cadena ho va apostar tot a Jorge Javier. Entenien que només podien salvar el primer semestre de l'any avançant l'emissió de Supervivientes amb el català al capdavant del format. Tanmateix, el reality tampoc ha aconseguit enganxar els espectadors.

Jorge Javier Vázquez amb els seus gossos
Jorge Javier Vázquez amb els seus gossos | Instagram

Antena 3 va tornar a tancar el mes com a líder indiscutible. La mitjana es va elevar fins al 13,6%, mentre que fa un any era del 14%. Només s'aprecia una disminució de 4 dècimes, però les estadístiques parlen per elles mateixes.

El canal d'Atresmedia s'imposa al 'prime time', amb un 14,1%, aconseguint la primera plaça per desè mes consecutiu. Per part seva, la cadena de Vasile registra en aquesta franja les pitjors dades que es recorden, amb un 11,9% de mitjana.

A Mediaset han provat de tot per canviar el rumb dels esdeveniments. Però els resultats no han estat els desitjats. Han vist com el seu etern competidor s'alçava amb el primer lloc al maig, fet que no aconseguien des de fa 28 anys. A Antena 3 tot això es viu com un fet històric. Observen amb sorpresa la brutal caiguda sense fre dels seus rivals. Només queda per saber quan tocaran fons.

Jorge Javier Vázquez i Supervivientes era la gran carta de Vasile per variar aquesta trajectòria negativa. El reality aconsegueix liderar la seva franja horària a les gales dels dimarts, dijous i diumenge. Però els resultats no són els desitjats, tenen poca cosa a veure amb els marcats en altres edicions.

Per més que s'esforcin a Fuencarral, l'espai de supervivència no dona per a res més. Tot just s'està generant contingut a Hondures, fet que impedeix que puguin captar l'atenció del públic. Havien fet una gran aposta per noms coneguts com Kiko Matamoros, Anabel Pantoja o Nacho Palau.

En qualsevol cas, el pas de tots ells per Supervivientes està sent força discret. Les proves no enganxen l'espectador i tampoc no hi ha enfrontaments entre ells. La gala dels dijous aconsegueix una mitjana de 19,7%, que suposen 2 060 000 espectadors. Diumenge, amb Ion Aramendi, la mitjana puja fins al 17,3%, mentre que amb Sobera s'obté un 15,5% dimarts.

Jorge Javier Vázquez, l'única esperança que els queda

Jorge Javier Vázquez és una garantia d'èxit, i això és una cosa que saben perfectament als passadissos de Telecinco. Quan van començar a disminuir les dades d'audiència a Sálvame, ràpidament van recórrer a ell apartant a Carlota Corredera i a Paz Padilla.

L'últim cop que la cadena havia perdut un mes de maig va ser el 2011. En aquella ocasió, el primer lloc va recaure a TVE. Des de llavors mai no s'havien vist relegats a un segon lloc.

Jorge Javier Vázquez a 'Sálvame Naranja'
El presentador pateix amb la caiguda de Telecinco | Telecinco

A partir d'aquell any van decidir confiar al presentador català el format de supervivència. Era l'empenta definitiva que l'espai necessitava. Però la situació ha fet un gir radical en els darrers temps.

Està comprovat que només amb Jorge Javier no n'hi ha prou. Vasile necessita introduir nous canvis a la casa. Això sí, qualsevol novetat haurà d'esperar fins al setembre, que és quan es reprendrà el curs televisiu.

▶️ Carmen Lomana se despide llena de tristeza de una buena amiga