Primer pla de Carmen Lomana

Carmen Lomana destrossada en confirmar la inesperada mort

Carmen Lomana s'ha acomiadat dolorosament de la jove víctima mortal

Carmen Lomana és una dona influent, rica i amb una agenda de contactes que molts envegen. L'empresària i col·leccionista d'alta costura va aparèixer de la nit al dia a la vida de molta gent gràcies a les seves aparicions a la televisió.

Tot i ser coneguda per diversos 'realities' com a 'Más que baile', 'Supervivientes' o 'Masterchef' i de ser habitual de 'Sálvame' o d'altres programes del cor, la seva vida és molt més. Nascuda a Lleó l'any 1948, Carmen és la filla gran d'un banquer basc i és la més gran de quatre germans.

Es va casar amb Guillermo Capdevila, que va morir tràgicament el 1999 als 51 anys. Ella sempre ha tingut una situació privilegiada i una economia folgada. Això li va permetre començar a col·leccionar moda d'alta costura i a freqüentar les festes i esdeveniments de l'alta societat.

Carmen Lomana
Carmen Lomana és una cotitzada celebritat a Espanya | GTRES

També ha escrit alguns llibres sobre estil i glamur i opina sobre qualsevol tema que li preguntin. És una dona culta que tant pot parlar de teatre, com de política o de televisió. De fet, pocs coneixen que es va presentar a les eleccions com a independent per VOX, partit en què milita el seu germà Rafael.

Carmen té una agenda atapeïda d'esdeveniments i festes de les quals sempre n'és la protagonista. Precisament en aquests en actes diversos va fer amistat especial amb una dona que acaba de morir tràgicament.

Carmen Lomana acomiada la seva amiga després de la seva tràgica mort

Carmen Lomana s'ha trencat de dolor en conèixer la mort de Kasia Gallanio, exprincesa de Qatar. Ella i Carmen eren amigues, tal com demostra la 'influencer' espanyola a les seves xarxes socials.

Ara, ha compartit un parell de fotos amb Kasia, acompanyades d'un missatge. «La meva estimada Kasia, has marxat i em produeix gran tristesa. Ens alegraves amb la teva bellesa i afecte. Ja t'hauràs trobat amb el nostre estimat Ahmed Ashmawi», escrivia a Instagram.

Tant Ahmed (un altre membre de la família reial qatarià) com Kasia eren assidus de Marbella, ciutat que estimaven i que van promocionar al món àrab durant molts anys. Carmen també tenia una relació especial amb Ahmed, que va morir per una malaltia el passat mes de setembre. Carmen es mostrava consternada per la desaparició.

«No m'ho puc creure. Era meravellós, aquest mes d'agost vaig sopar amb ell. Jo l'adorava i, entre broma i broma al sopar, ell sabia que era l'última vegada. Al segon plat es va haver d'aixecar i anar-se'n perquè no estava bé. Que poc ha durat», deia en declaracions a 'El Confidencial'.

Lomana i la mort per causes poc clares

Carmen Lomana sabia que Kasia no estava bé. La seva batalla legal amb Abdelaziz bin Khalifa Al-Thani, oncle de l'actual Emir de Qatar per la custòdia i manutenció de les seves tres filles ja durava deu anys. Dures acusacions en què Kasia fins i tot va arribar a acusar el seu exmarit d'abusos a ella i a les filles i que finalment, la Fiscalia de París va arxivar.

Carmen Lomana
Carmen Lomana ha acomiadat la seva amiga | GTRES

Mentre que les joves, suposadament, no reben prou diners del seu pare per viure tan còmodament com ell, Kasia ja feia temps que tenia problemes psicològics i de salut. Segons la premsa francesa era «propensa a les crisis nervioses i a cures de desintoxicació».

Carmen Lomana coneixia els problemes de Kasia i sempre que coincidien a Marbella, aprofitaven per veure's i parlar. No obstant això, sembla que les últimes notícies dels jutjats van deixar Kasia molt tocada i trista.

El seu cadàver es va trobar després que una de les seves filles alertés la policia, ja que feia quatre dies que no podia contactar amb la seva mare. Ni Carmen, ni les seves altres amigues espanyoles van poder fer res per ajudar-la a sortir del pou on era. L'autòpsia confirmarà el que de moment és una remor que sona amb força: sobredosi de medicaments.