Muntatge Rocío Flores amb David Flores Carrasco

Els estudis de Rocío i David Flores Carrasco, al descobert

David Flores Carrasco i Rocío han tornat a estar al focus mediàtic per aquest assumpte

David Flores Carrasco intenta mantenir-se tan allunyat com sigui possible del focus mediàtic, però no pot evitar que la seva vida generi interès. Així, fa uns dies es donaven noves dades de la seva faceta més privada, revelant-se que s'ha format com a Tècnic de Gestió Administrativa. I ara han estat els estudis de la seva germana, Rocío Flores, els que s'han posat al punt de mira.

El fet que ella afirmés que no podia anar a l'homenatge a la seva àvia perquè tenia exàmens ha fet preguntar què està estudiant. Per això s'ha vist en l'obligació de revelar-ho de manera pública.

David Flores Carrasco veu Rocío Flores explicar com s'està formant

El fill d'Antonio David va anar dissabte passat a Chipiona per assistir amb altres familiars a l'homenatge en honor a Rocío Jurado. En aquesta ocasió, ho va fer sense Rocío, que ja havia anunciat els dies anteriors que no acudiria a aquesta cita. Va explicar que li seria impossible perquè «tinc exàmens i no hi puc anar, però li envio força a tots els que assistiran».

Aquesta justificació ha cridat moltíssim l'atenció i ha despertat l'interès. I és que es desconeixia que la jove estigués estudiant alguna cosa. No havia transcendit i es creia que estava centrada completament en la seva faceta com a col·laboradora i com a influencer.

Per aquest motiu, i per fer callar rumors de tota mena, ha decidit explicar públicament en quina formació està centrada. Ho ha fet al plató de El programa de AR no sense manifestar la sorpresa per l'interès que ha generat aquest assumpte.

Allí ha explicat que ja va acabar el seu Grau Superior de Dietètica i que fa uns mesos es va matricular a MEDAC (Institut Oficial de Formació Professional). Va accedir a aquest centre on està bolcada del tot en la realització del Grau de Màrqueting i Publicitat.

Imatge de Rocío Flores posant amb cara seriosa
David Flores Carrasco ha vist a Rocío Flores explicar que estudia Màrqueting i Publicitat | Instagram

Un grau que li servirà per aconseguir coneixements necessaris a l'hora de desenvolupar la seva faceta com influencer o qualsevol futur negoci. És clar, perquè gràcies al mateix s'està preparant en àrees com la creació de la imatge de marca, el control de vendes o l'emplaçament SEO.

▶️ Una estrella de Telecinco anuncia que se marcha y Paolo Vasile alucina con el motivo

David Flores Carrasco, testimoni de les noves crítiques a Rocío Flores

El net de Rocío Jurado ha pogut veure que les paraules de la seva germana sobre els estudis ja han generat les primeres crítiques. Tot ha passat perquè ha quedat en evidència que ella o Gloria Camila menteix.

Rocío ha exposat que tenia exàmens del seu Grau de Màrqueting. I la seva tieta, en ser preguntada a Ya son las ocho per l'absència d'ella a l'homenatge, ha dit: «Tenia examen d'això que ha estudiat ella, de Nutrició. Aleshores no podia faltar a la prova perquè era presencial».

Aquesta contradicció entre les dues ha generat un enorme enrenou en xarxes així com atacs contundents cap a elles. Poden llegir-se missatges com: «De veritat que no saben ni mentir. Una amb les ulleres espia i que no sap ni parlar i l'altra no se'n recorda ni el que estudia».

En aquesta mateixa línia en trobem d'altres: «Són un quadre» i «Són unes mentideres compulsives. No m'estranya res venint d'aquestes dues».

Muntatge fotogràfic de Rocío Flores i Gloria Camila.
Els internautes han atacat tieta i neboda per la seva contradicció | Catalunya Diari

Als citats comentaris s'uneixen alguns més durs com: «Rocío l'únic que estudia és el discurset del seu pare per dir-lo cada vegada que va». Sense oblidar aquests altres: «Es retraten elles mateixes, són unes analfabetes i patètiques de debò» i «Resumint, que no estudia res».