Imatge d'Olga Moreno.

Olga Moreno amagava el problema de salut que explicaria moltes coses

Olga Moreno veu Ro Flores destapar tota la veritat sobre la malaltia

Per a sorpresa d'Olga Moreno, la seva fillastra Rocío Flores va prendre la paraula aquest passat dimarts a 'El programa de Ana Rosa' i va parlar sobre la seva participació en el plató de 'Supervivientes'. Però si algun interès hi havia, era conèixer com està la relació entre totes dues després d'aquella entrevista d'Olga per a 'Semana'.

Abans de parlar de certs assumptes espinosos sobre la seva família, la filla de Rociíto va veure bé referir-se a l'actitud d'Olga en plató. L'encara dona d'Antonio David debutava com a col·laboradora a 'Conexión Honduras' i va haver de fer front a les crítiques d'alguna excompanya de 'reality', com Alexia Rivas.

«És una de les coses que vaig parlar molt amb ella, cosa que valorava com una amistat i en realitat no era una amistat», assenyalava la jove aquest dimarts.

Olga Moreno va debutar amb mal peu com a col·laboradora

«Ella és molt així, si ella creu en alguna cosa, li és exactament igual l'opinió que tinguis», apunta Rocío Flores. Això sí, per parlar d'Alexia Rivas no es va tallar ni un pèl.

Olga Moreno a 'Supervivientes'
Olga Moreno durant l'últim debat de 'Supervivientes 2022' | Mediaset

«La meva opinió sobre ella és que quan va tornar del concurs tenia bona opinió d'Olga, i parlava bé com a supervivent. A la tercera gala va veure que li compensava més públicament donar-li canya i criticar el concurs d'Olga que defensar-la. És respectable, cadascú fa el que li dona la gana, però és el meu punt de vista», ha dit davant de la resta de tertulians.

Respecte a la participació de l'ex d'Antonio David com a col·laboradora, Rocío Flores ha fet un bon resum de com va estar a plató. «La vaig veure maquíssima, penso que pot aportar moltíssim perquè ha estat molt de temps a l'illa i a sobre va ser la guanyadora. És la millor supervivent, encara que veig que li falta perdre la vergonya i expressar-se millor», ha lamentat.

El perquè del comportament d'Ana Luque

D'altra banda, la noia va afirmar sobre la seva madrastra i aquella exclusiva que «jo vaig donar una opinió. No se'm va voler entendre, vaig ser honesta, ho vaig parlar amb ella i punt final», va concloure el tema.

Alhora, Ro també va intervenir a 'El programa de Ana Rosa' per fer una fèrria defensa d'Ana Luque. Marta Peñate havia criticat la seva companya de 'reality' després d'assabentar-se que la va nominar i la va anomenar 'ximple' després que Luque confongués dues paraules.

Ana Luque a 'Supervivientes 2021'
Ana Luque, en una imatge d'arxiu, quan defensava la seva amiga a 'Supervivientes'| Mediaset

Joaquín Prat va dir en primer lloc que «què poca empatia la de Marta, no? Si tu també tens dislèxia, per què li dius ximple a una dona que confon ermitans amb carrabiners si tu ets la primera que hauries de solidaritzar-te amb ella?», es preguntava retòricament.

Mentrestant, Alessandro Lequio va opinar que «Marta és el mal personificat. No fa el bé ni equivocant-se». Amb tot, el col·laborador va deixar caure que «no l'encaixa» que Ana Luque tingui dues carreres per «la manera d'expressar-se».

Rocío Flores revela el que mai va voler treure a la llum Olga Moreno

«No se li nota el pòsit universitari», prosseguia el polemista italià. Això sí, la seva resposta va tenir la rèplica de Rocío, que va defensar així la concursant. «Bé, ella té dislèxia i ho ha explicat, es confon a l'hora de dir diverses paraules», explicava Ro.

Així mateix, la col·laboradora volia aclarir la vàlua d'Ana. «Té dues carreres, és una tia molt intel·ligent. Una cosa molt diferent és el personatge que tu puguis transmetre a la gent o donar de cara a televisió. I una altra la intel·ligència que puguis tenir», continuava la defensa.

Rocío Flores al plató de 'Supervivientes'
Rocío Flores ha defensat l'amiga d'Olga Moreno | Mediaset

Ro també va opinar sobre l'actitud de Marta Peñate: «Sempre he defensat el concurs de Marta. Em sembla un animal televisiu, però penso que s'està excedint massa en certs comportaments».

«El que diverses vegades l'ha beneficiat a l'hora de crear contingut, personatge i el que tu vulguis. Crec que se li està anant de les mans i l'està perjudicant», sentenciava.