Imatge de Rocío Carrasco enfadada a plató.

Rocío Carrasco s'enfada en veure que fa Olga Moreno amb el seu fill David

L'actitud d'Olga Moreno amb David Flores no ha agradat gens a Rocío Carrasco

Rocío Carrasco segueix al focus mediàtic i això que ja han passat uns mesos des que va finalitzar el seu documental. La filla de 'La más grande' és avui protagonista dels titulars roses pel seu enuig amb Olga Moreno. A Rociíto no li ha agradat gens el que ha fet l'empresària amb el seu fill, David Flores.

I és que, tot i que no es parla amb ell, l'estima amb bogeria. Et fas una idea del que l'Olga ha pogut fer amb ell?

Muntatge fotogràfic d'Olga Moreno i David Flores
L'actitud que Olga ha tingut amb David Flores és el més comentat del dia. | CatalunyaDiari
 

Rociíto, molt enfadada

No sol ser gaire habitual que Rocío Carrasco parli del seu fill davant de les càmeres de televisió. I menys que pronunciï el nom d'Olga Moreno, ja que és ben sabut que la primera no suporta la segona i viceversa.

Aquest cop, no ha estat en un plató de televisió. Ha estat als passadissos de Telecinco on s'ha rumorejat que a Rocío no li ha agradat l'actitud que Olga ha tingut amb David Flores. Una cosa molt estranya tenint en compte la unió que l'empresària té amb el jove des de fa més de 20 anys.

Pel que sembla, a Rociíto no li ha semblat gens bé que Olga Moreno, aprofitant la seva col·laboració passada a Supervivientes, viatgés a Madrid i es quedés diversos dies a la capital. Una decisió que hauria afectat de ple David Flores, que viu amb ella a Màlaga.

Retrobament d'Olga Moreno i David Flores Carrasco
David Flores manté una relació molt estreta amb Olga Moreno. | Mediaset
 

El noi, molt sensible des que va néixer, hauria notat l'absència d'Olga. Amb qui, malgrat haver-se separat del pare, té una connexió especial. De moment, l'empresària no ha donat explicacions, encara que tampoc no ha calgut.

Sabem per què Olga ha estat tants dies a Madrid i amb qui. L'actitud que l'empresària hauria tingut en xarxes socials durant aquests dies tampoc no hauria fet gaire gràcia a Rocío Carrasco…

Rocío Carrasco no dona crèdit

Si hi ha algú que s'ha quedat amb la boca oberta ha estat Rocío Carrasco. Tot i que la majoria dels seguidors d'Olga també s'han sorprès. Després de reaparèixer a la televisió per col·laborar a Supervivientes, l'exdona d'Antonio David es quedava a Madrid i amb molt bona companyia.

Parlem d'antics companys de programa, amb qui va tenir el plaer de coincidir durant la seva aventura als Cayos Cochinos. Omar Sánchez, exmarit d'Anabel i Marta López han estat els dos amics amb qui Olga s'ha deixat veure a les xarxes socials.

«Doncs res, aquí m'he retrobat amb una persona a qui vaig robar un parell d'amics», feia broma Omar. Olga, utilitzant el seu sentit de l'humor, deixava anar la bomba: «Bé, que sapigueu que ara som parella, perquè ho sapigueu tots. Ens hem enamorat».

Una broma que molts no s'han pres amb molt bon humor. Entre ells, Rocío Carrasco que ha emmudit en escoltar les paraules de la seva enemiga més gran.

Olga Moreno
L'actitud que Olga Moreno ha tingut aquests dies no ha agradat gens a Rociíto. | Instagram
 

Rocío Carrasco no és l'única

La veritat és que la filla de 'La más grande' no ha estat l'única que s'ha quedat de pedra amb l'actitud d'Olga. Rocío Flores, amb qui tenia una estreta relació, ha viscut una sotragada amb l'empresària.

El motiu? L'entrevista a la revista Semana amb què Olga es desfogava i explicava com se sentia després de sis mesos separada d'Antonio David. «Sabia que passaria», expressava Rocío Carrasco només unes setmanes després que tot això passés.