Muntatge d'Antonio David Flores i els seus fills

Els fills d'Antonio David Flores fan saltar les alarmes amb la seva segona mare

Antonio David comprova com critiquen a Olga

Els fills d'Antonio David Flores estan encantats amb el nou projecte professional d'Olga Moreno. L'última guanyadora de Supervivientes començava aquest diumenge a col·laborar a les gales del reality. Tot i això, els seus companys a la cadena no l'ajuden massa. 

L'empresària sevillana va reaparèixer divendres passat amb Toñi Moreno a Déjate querer. Però el seu retorn a la televisió està decebent molta gent, admetia Isabel Rábago a Ya son las ocho. Esperaven molt més d'ella.

Va voler recordar-li que si estava era gràcies a Antonio David. En tot moment evita parlar del que encara és el seu marit i el pare de la seva filla Lola. «A mi personalment em va decebre perquè eren tan pocs temes pels quals se la podia preguntar...», va dir la periodista.

Muntatge Olga Moreno i Antonio David
Antonio David ha vist com Olga tornava a la televisió | Catalunya Diari

I és que abans de confirmar la seva presència a l'espai de Toñi havia imposat una sèrie de vetos, tant ella com el seu representant. No van deixar que se li preguntés per la seva separació de l'exguàrdia civil i la seva situació actualment. Per tant, l'interès era pràcticament nul per als espectadors.

Rábago insistia que «ha d'assumir que si està a la televisió és pel que està i no per ella mateixa». Segons la seva opinió, aquest personatge despertava interès per ser la dona de qui va ser col·laborador de Telecinco. Per això recalca el paper que ha d'adquirir amb vista al futur.

«A mi el que m'interessa és com està ella sentimentalment, i tot això de la seva vida», va apuntar la tertuliana. Unes paraules que possiblement van molestar l'entorn de la sevillana. Entenen que té prou vàlua per estar a la petita pantalla, sobretot després d'imposar-se a l'última edició del reality de supervivència.

Antonio David Flores i els seus fills estan una mica sorpresos amb la transformació d'Olga en els últims temps. A més d'acceptar l'oferta de Mediaset per col·laborar en els seus programes, també se la veu molt més sociable.

De fet va presenciar «la final del Reial Madrid a casa de Makoke». Creuen que «està molt més oberta socialment». Fins ara intentava esquivar el món de la premsa del cor i certs personatges, però ara ha canviat d'opinió.

Olga Moreno a 'Supervivientes'
La sevillana, diumenge passat, al debat | Mediaset

Després de criticar-la, la col·laboradora de Ya son las ocho també va voler dir-li alguna cosa bonica. «La veig maca, la veig bé. Les dones quan se separen es queden estupendes», subratllava.

Això sí, li recomanava que «comenci a parlar d'ella perquè si no els temes es redueixen». Tot això acabaria passant factura a la seva carrera a la televisió. No tindria gaire recorregut si intenta esquivar les qüestions més controvertides.

Antonio David Flores segueix guardant silenci

Mentre Antonio David Flores guarda silenci, el seu entorn més proper aprofita per treure partit a aquesta situació. Tant Olga, com Marta Riesco o Rocío Flores no han pogut resistir-se a la popularitat i als diners de la televisió.

Els fills de l'exguàrdia civil segueixen amb molta atenció les evolucions de la sevillana a les gales de Supervivientes. De fet, Rocío confessava fa unes hores que l'havia vist «molt maca», malgrat que encara li faltava una mica per mostrar-se més natural. Sap que això s'adquireix amb experiència i moltes hores de directe.

▶️ Primeras imágenes de Juan Muñoz en España tras renunciar a Supervivientes 2022

A parer seu, encara trigarem a veure la millor versió d'Olga Moreno. Necessita temps per adaptar-se al mitjà, ja que és pràcticament desconegut per a ella.

Antonio David pot tenir la tranquil·litat que la reaparició de la seva encara dona no li comportarà cap mena de problema. La mare de la seva filla Lola no té cap intenció de carregar contra ell.