Primer pla de Carmen Borrego somrient

Carmen Borrego incompleix la promesa que li va fer al seu fill el dia de la seva boda

La parella s'enfronta a una gran exposició mediàtica

Carmen Borrego torna a estar al punt de mira. Sobretot, després que la seva nora, Paola Olmeda, hagi acaparat tots els focus.

Les imatges recents que han sortit a la llum de la jove, on se la pot veure sotmetent-se a nombrosos retocs estètics en una coneguda clínica de Madrid, no han deixat ningú indiferent. No hi ha dubte que aquest nou membre del clan Campos desperta un gran interès, malgrat que ella vulgui romandre en l'anonimat.

Carmen Borrego i els seus fills
Carmen Rosa i José María Almoguera, fills de Carmen Borrego | Catalunya Diari

I és que, segons sembla, ella no havia donat el seu consentiment perquè aquest contingut es fes públic.

«Va, que vau anar al casament 'tunejats' tots», comentava en to de broma Terelu Campos, després de comprovar que la seva germana Carmen i el seu cunyat, José Carlos Bernal, també havien passat per alguns retocs.

«Que es faci cadascú el que vulgui, però exposar-los públicament quan és gent que vol ser anònims suposadament…», es lamentava Borrego alhora.

Carmen Borrego
Carmen Borrego està molt disgustada després de l'últim que s'ha publicat de la seva nora | Mediaset

«Jo no he exposat ningú, ni he donat autorització perquè treguin aquestes imatges», assegurava la filla menor de Teresa Campos. «Col·laboro amb ells i tenen permís per treure'm a mi, però no al meu marit ni a la meva nora. Els haurien d'haver trucat», deia sobre el comportament que havia tingut la clínica.

Tanmateix, això no impedeix que Paola ja estigui a l'ull de l'huracà, i tot per voler lluir radiant el dia del casament.

La nora de Carmen Borrego recorria a l'àcid hialurònic i Botox «per lluir una pell impecable, hidratada i sense arrugues» al seu gran dia.

La nora de Carmen Borrego, al punt de mira

Així, demanava consell a la seva sogra i acudien juntes a la clínica de confiança. No obstant això, el que no esperava era el gran enrenou que es generaria sobre això.

La veritat és que Carmen és molt conscient que totes les mirades estan posades sobre la seva família, especialment des que ella i la resta de membres posessin per mostrar tots els detalls del casament del seu fill. Una exclusiva per la qual aconseguia ni més ni menys que 30.000 euros, tenint en compte que José María és el primer net de María Teresa Campos que passa per l'altar.

Just per això hi ha tant d'interès a conèixer els detalls més íntims de la vida de la parella. De Paola queda clar que la seva aparença ha cridat molt l'atenció, sobretot per la quantitat de tatuatges que llueix. I fins i tot s'han atrevit a dir que s'assembla a Carmen Borrego. Poc més se sap d'ella, llevat que va néixer a l'Argentina fa 33 anys, però viu a Espanya amb la seva mare, Katy.

A més, té dos fills d'una relació anterior, una nena de 15 anys que va ser una de les dames d'honor de l'enllaç i un nen de poca edat. Una informació que suposa una autèntica bomba.

▶️ María Teresa Campos cuenta los detalles de la boda de su nieto, el hijo de Carmen Borrego

De fet, Carmen no arribava a conèixer els nens fins poques setmanes abans de la cerimònia civil que es va celebrar a Madrid. «Es va quedar de pedra al saber que Paola tenia una nena adolescent perquè un dels seus desitjos més grans és ser àvia», asseguren des del seu entorn més proper.

I apunten que «ja pensen a rendibilitzar aquesta situació i no trigaran gaire a fer un altre reportatge. No tant per José María, que sempre ha volgut viure al marge de la popularitat del seu clan, sinó per Paola, que, pel que sembla, està encantada».

Carmen Borrego i el seu marit
Carmen Borrego i el seu marit també s'han sotmès a retocs abans del gran dia | GTRES

Aquesta exposició mediàtica a qui no sembla fer gaire gràcia és a la consogra de la col·laboradora de Sálvame.

«A mi no em van preguntar si donava el meu consentiment per sortir a la publicació. Jo no volia sortir», hauria confessat públicament la mare de Paola. Tot i això, Borrego ha preferit restar importància a l'assumpte. «La mare de la meva nora és encantadora, si ha dit alguna cosa dolenta és perquè s'ha posat nerviosa».