Primer pla de David Flores Carrasco amb el rostre seriós

David Flores Carrasco, en xoc en assabentar-se que encara hi ha amor

David Flores Carrasco ha descobert els sentiments d'una persona del seu entorn

David Flores Carrasco està fart que la seva família sigui constantment notícia a la premsa del cor. I això és precisament el que ha passat avui, perquè una de les persones del seu entorn ha fet una entrevista. Ens estem referint a Amador Mohedano, que ha confessat el que encara sent per la seva exdona, Rosa Benito.

Les seves declaracions segur que seran un tema molt comentat aquests dies, ja que torna a remoure un tema que ja semblava oblidat.

David Flores Carrasco, sorprès davant l'exclusiva d'Amador Mohedano

El fill d'Antonio David va anar el cap de setmana a Chipiona per assistir a l'homenatge de la seva àvia, Rocío Jurado. I en aquell moment va sorprendre veure que Amador no havia acudit, no va estar present en cap dels moments públics. Per això es començaran a comentar tota mena de rumors sobre el seu estat de salut.

No obstant això, sembla que es troba perfectament, ja que avui és un dels protagonistes de la revista Semana. Publicació a què ha concedit una entrevista parlant de qui va ser la seva dona, Rosa Benito.

Muntatge fotos de Rosa Benito i Amador Mohedano
David Flores Carrasco ha vist a Amador parlar un altre cop dels seus sentiments per Rosa Benito | Catalunya Diari

Ells es van separar el 2013, després de 35 anys junts i quatre fills en comú. Ho van fer després de diferents conflictes econòmics i diversitat de parers en diferents qüestions. Però la seva separació no va ser gens amigable al principi, arribant a protagonitzar moments realment vergonyosos a la televisió.

Després de diferents apropaments i distanciaments, avui cadascú segueix el seu camí. I sobre això se li ha preguntat al germà de Rocío Jurado. Una qüestió davant la qual ha reconegut que actualment no es parlen, que només saben de l'altre a través dels seus fills.

Això sí, sens dubte, la declaració més sorprenent que ha realitzat és una altra. Ens estem referint al fet que afirmat amb rotunditat: «M'hauria agradat tornar amb Rosa».

D'aquesta manera, deixa de manifest que segueix tenint sentiments per la seva ex, fet que no és la primera vegada que reconeix. En diverses ocasions des que van prendre camins separats ho ha dit, provocant la ràbia d'ella. Tant és així que la col·laboradora ha arribat a dir en aquests anys coses molt dures sobre això.

Per exemple, el 2020, després d'una nova declaració d'ell, va exposar: «Una persona que està enamorada no fa les coses que m'has fet a mi. Quan està enamorat, lluita per aquest amor, no és amb una altra persona. Perquè ell ha tingut moltes parelles des que no estem junts». «I ara només està enamorat de mi? Si us plau».

Segur que la nova entrevista d'avui comporta que Benito no es quedi callada. Caldrà esperar per veure què diu als programes on treballa.

▶️ Así será el Museo Rocío Jurado en Chipiona

David Flores Carrasco veu el seu oncle carregar contra la seva mare

El jove Flores no només s'haurà quedat estupefacte amb l'esmentada manifestació de Mohedano. Segur que també s'ha sentit molest amb el fet que hagi carregat contra la seva mare.

En concret, Amador ha atacat la seva neboda pels concerts que ha organitzat en honor a la cantant. Ho ha fet dient: «Ella fa les coses de la seva mare amb molts diners al darrere. I a nosaltres els homenatges ens han costat diners».

Rocío Carrasco i Amador Mohedano
Amador Mohedano també ha tingut paraules per la mare de David Flores Carrasco | Catalunya Diari

De la mateixa manera, respecte al fet que Carrasco ha aconseguit que el museu de Rocío Jurado s'obri el pròxim mes també ha estat clar. S'ha mostrat dolgut per no haver format part del projecte. I és que ha puntualitzat que «vaig estar dos anys allà ficat: demà, tarda, nit i matinada».