Imatge de Belén Esteban.

Belén Esteban confirma al seu entorn els seus pitjors presagis

Surt a la llum el veritable patiment de Belén Esteban després del seu greu accident

Belén Esteban no deixa de pensar en aquella caiguda que li va trastocar la vida com mai s'hauria imaginat. Parlem d'una caiguda que es va produir de la manera més absurda possible, però que ha provocat un terratrèmol a la seva vida.

El cas és que la col·laboradora de 'Sálvame', acostumada a ser una dona molt activa i sociable, va veure com els seus plans a curt i mitjà termini es donaven de cara contra el terra.

I mai millor dit, ja que Belén es va estampar contra el terra del plató del programa de Telecinco fa un parell de mesos. A partir d'aquí, va començar el seu calvari i va haver de ser ingressada a un hospital.

Muntatge amb fotos de Belén Esteban i una imatge d'ella en llitera.
Belén Esteban, fotografiada rebent assistència mèdica després de l'accident| Trendings

En un primer terme, es va veure obligada a passar uns dies a casa tot esperant ser operada de la tíbia i el peroné, ja que la seva intervenció va ser retardada a causa d'unes nafres.

Desvelen la pitjor notícia sobre la recuperació de Belén Esteban

Passats uns dies, va entrar al quiròfan el 6 de maig a l'Hospital de La Luz de Madrid. I una setmana més tard, el dia 14, tornava per fi a casa després de ser donada d'alta.

En els darrers dies, hem vist la madrilenya començant els seus dies de rehabilitació. Un procés duríssim i llarg, però ella està «treballant de valent per posar-me bé. I és el que desitjo», revelava al seu compte d'Instagram.

Però a més de veure com avança la seva recuperació a través de les fotos que ha publicat a les seves xarxes socials, avui se'n saben nous detalls. «La rehabilitació la va començar ahir», exposava la seva companya Gema López a 'Sálvame'.

Primer pla de Gema López.
Gema López revela el preocupant dia a dia de Belén Esteban | Telecinco

Això sí, el que ningú s'esperava és que la rehabilitació seria tan llarga. «L'han de portar en ambulància i retornar-la en ambulància a casa seva. Passen unes cinc hores des que surt fins que torna», explicava López.

Per tant, el que només li queda a Belén és prendre's aquest accident com a gatges de l'ofici i pensar que cada vegada és més a prop de poder recuperar-se totalment.

Un greu contratemps que li va provocar el trencament de dos ossos i per la qual va ser operada durant tres hores. En aquesta operació, a la col·laboradora li van col·locar dues plaques i 20 caragols en una intervenció que va ser més complicada del que s'esperava al principi.

L'alarmant darrera hora sobre l'estat de la col·laboradora

La de Paracuellos del Jarama s'aixeca cada dia sabent que el que l'espera a la clínica és un calvari de moltes hores diàries. «Està animada perquè és un altre pas més, potser va començar la rehabilitació fa una setmana, però tot seguit va ser des d'ahir», explicava Gema.

Miguel Marcos entrant a casa seva
Miguel Marcos, preocupat pel que està patint la dona | Europa Press

«Està una mica més animada, però li queda una llarga temporada fins que es recuperi totalment». Així s'expressava al seu dia el seu marit, Miguel Marcos, quan la col·laboradora encara era a l'hospital.

▶️ Cristina Medina estalla al hablar de su cáncer

Belén Esteban es recolza en el seu entorn per sortir del pou

En aquell moment, el marit de la tertuliana ja era conscient que la diabetis que pateix la seva dona provocaria que es compliqués tot una mica més. «La diabetis no ajuda, i llavors ha de tenir una cura una mica més especial, diguem-ne», lamentava Marcos.

Amb tot, la 'Princesa del poble' haurà de dur a terme la seva rehabilitació per no fer un pas en fals. Segons el marit de la madrilenya, la moral de la seva dona té pujades i baixades, va «a estones». Però és clar que entre tots els que l'estimen tirarà endavant com sempre ha fet, i «entre tots l'ajudarem», deia Marcos.