«El veig amb faldilletes»: El comentari homòfob d'Antonio David sobre el seu fill

Antonio David va arribar a fer un comentari poc apropiat sobre el seu fill David

Antonio David sempre s'ha venut com el pare perfecte que adora als seus fills, cosa que no es pot posar en dubte perquè, malgrat tot, sempre ha mostrat una conducta exemplar amb ells. No obstant això, en el documental de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', s'han mostrat unes escenes en què es veu a l'exguàrdia civil fent un comentari que pot qualificar-se com a inapropiat i, fins i tot, amb tints homòfobs sobre el seu fill David.

Era al programa 'Día a día' on Antonio David presumia que el seu fill amb sis anyets cantava les cançons de la seva àvia, en concret, 'Com una ola', tal com apuntava el col·laborador televisiu. «Canta com Rocío Jurado o com Ortega Cano?», li preguntaven.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«Aquí m'has donat dur. L'ideal és que canti com la seva àvia perquè porta la seva sang», assegurava llavors Antonio David. «Però tot s'enganxa, eh. L'únic problema és que de vegades el veig amb faldilla i això», apuntava sobre certs moments en què el seu fill es divertia amb la seva germana Rocío amb roba amb la qual sembla li encantava vestir-se.

Unes imatges que ni tan sols Rociíto havia vist fins al moment i que la deixaven amb la boca oberta. «Com? Jo aquestes imatges que acabo de veure no les havia vist, però em sembla molt fort», reconeixia. I, a això, afegia indignada i molt enfadada, «ho diu amb maldat. Ara mateix no et puc dir res d'això, perquè em passen pel cap moltes coses que no he de dir».

D'altra banda, ella no ha estat l'única que ha manifestat el seu enuig, sinó que també els espectadors del documental no han dubtat a criticar aquestes paraules tan desafortunades d'Antonio David: «La meva galleda d'escombraries està més neta que moltes ments. Repugnància és el que sento per assenyalar a un fill ridiculitzant-lo públicament». Des d'un primer moment, cal recordar que Antonio David ha culpat a la seva ex dels problemes de salut del seu fill petit, fins i tot des de l'embaràs, quan assegurava que «podria malparir».

Quan el seu conveni regulador va entrar en vigor, on estipulaven que els nens passarien quinze dies amb cada progenitor, a més d'altres detalls com la pensió alimentària o una clàusula de confidencialitat, Rociíto va pensar que podria quedar-se tranquil·la perquè l'assetjament i l'enderrocament arribarien a la seva fi.

Però, poc després, i coincidint amb la malaltia de la seva mare, Rocío Jurado, Antonio David li assestava un nou cop i presentava un procediment judicial de 'modificació de mesures', on argumentava que ella no tenia cura del seu fill i, fins i tot, es qüestionava el seu comportament durant l'embaràs.

A partir d'aquí, el que fos col·laborador de 'Sálvame' va esforçar-se per demostrar que la seva ex no li prestava la suficient atenció i cures als seus fills. Un episodi que exemplifica amb un dia en què David Flores estava malalt, amb febre, i va fer que pocs dies després anés a l'escola, per així deixar a Rocío com una mare descurada. Tanmateix, la cosa ve fins i tot abans d'haver nascut el seu fill.

«Malgrat les reiterades crides d'atenció i avisos que els metges i ginecòlegs dirigien a la senyora Rocío Carrasco respecte a la seva actitud durant l'embaràs, com ara l'estricte i rígid règim d'alimentació al qual es va sotmetre, que bé va poder ser la causa de les deficiències amb què el fill menor va néixer», pot llegir-se, segons les demandes que Antonio David hauria interposat.

Aquesta no és la primera vegada que Rocío Carrasco posa de manifest la figura de 'pare impiu' —com ella li sol qualificar—, i és que ja la setmana passada relatava un episodi en què el seu fill havia arribat a casa amb el braç trencat després de passar el cap de setmana amb el seu pare.


Comentaris

envia el comentari