Gloria Camila ja va respondre Rocío Carrasco a Telecinco

Gloria Camila va donar la cara per la seva neboda, Rocío Flores, i li va enviar un missatge enverinat a Rociíto

Els enemics de Rocío Carrasco no paren de multiplicar-se. La filla de la Jurado no ha d'enfrontar-se únicament al seu exmarit. També ha de lluitar contra un exèrcit de detractors que estan disposats a esbudellar el seu anhelat testimoni. En l'últim capítol de 'Contar la verdad para seguir viva', Rocío ha revelat quin és el veritable motiu pel qual va decidir distanciar-se dels seus germans: Gloria Camila i José Fernando. Segons sembla, tot va canviar quan va morir la matriarca el clan Jurado.

Antonio David va aprofitar per acostar-se als membres de la família que estaven més afectats. Entre ells Gloria Camila, que tenia una relació estupenda amb la seva filla Rocío. A partir d'aquest moment, Carrasco va decidir apartar-se de la seva família. No obstant això, Rociíto vol deixar clar que segueix estimant els seus germans i que li va doldre molt haver d'acomiadar-se d'ells. «No tenim relació perquè la tenen amb Antonio David. Aquesta és la raó més important», sentencia.

Molts periodistes s'han solidaritzat amb el patiment de Rocío. Entenen que, si va ser capaç de renunciar als seus fills per por, fes el mateix amb Gloria i José Fernando. No obstant això, gran part del públic considera que no està sent del tot sincera, ja que entenen que el seu exmarit no pot ser el culpable de tots els seus mals.

En el seu moment, l'entorn proper a Ortega Cano va assegurar que Rociíto no volia tenir relació amb els seus germans per culpa de l'herència que va deixar la Jurado. L'artista va nomenar hereva universal la seva filla gran, però segons els seus detractors, no li va resultar suficient.

Gloria Camila ha preferit mantenir-se al marge i mai s'ha molestat a desmentir els rumors que circulaven sobre la seva germana. Únicament s'ha limitat a guardar silenci i a declarar que fa anys que no es dirigeixen la paraula.

Gloria Camila recorda la seva mare i planta cara a Rociíto

La filla petita de la Jurado té una vida mediàtica envejable. Mai ha venut els seus secrets a la televisió i s'ha negat a participar de qualsevol escàndol que pogués acabar esquitxant-la. Per aquest motiu, ha fitxat com a actriu protagonista d'una de les sèries amb més projecció de Televisió Espanyola (TVE). Terelu Campos, una de les seves íntimes enemigues, no ha tingut més remei que reconèixer el talent de la jove. «L'he vist i està meravellosa», va declarar a 'Viva la vida'.

Abans de fer el salt al món de la interpretació, Gloria Camila va participar a 'Supervivientes'. La jove va viatjar a Hondures acompanyada del seu nuvi, Kiko Jiménez, i va demostrar tenir un gran talent davant de les càmeres. Des que va treballar a Telecinco, la cadena li ha fet ofertes molt suculentes per intentar que s'assegués en algun plató, però només han aconseguit que accedeixi a col·laborar en els programes destinats a comentar 'Supervivientes'.

Recentment, Gloria ha coincidit amb la filla de Rocío, la seva neboda. Gaudeixen d'una magnífica relació i ambdues semblen compartir el rebuig cap a l'huracà Carrasco. Jordi González va ser testimoni d'aquesta trobada i no va trigar a fer-los una pregunta bastant compromesa: «A Rocío Jurado li agradaria veure-us aquí?». La resposta de la germana de Rociíto va ser concisa: «Li agradaria veure'ns juntes i contentes».

Les paraules de Gloria eren un missatge directe cap a l'hereva universal de la Jurado. La jove segueix molt molesta amb la seva germana i no admet que desaparegués sense donar cap explicació. La família d'Ortega Cano pensa que Rocío Carrasco va abandonar als seus germans quan més ho necessitaven. El torero va entrar a la presó i José Fernando va ingressar en un centre psiquiàtric. Així que la filla petita de l'artista va haver de fer-se càrrec sola de la situació.

Tot fa pensar que 'Contar la verdad para seguir viva' no està convencent Gloria Camila. De moment ha decidit guardar silenci, però cada vegada que té una oportunitat, llança un missatge carregat de significat. Arribarà el moment en què Rocío Flores li pari els peus a la seva tieta?


Comentaris

envia el comentari