Antonio David Flores somrient sense mirar a càmera

Antonio David confirma als seus fills les sospites sobre Pedro Carrasco

El malagueny ha vist com s'han revelat detalls de l'avi dels seus fills

Antonio David Flores respira tranquil des de fa setmanes. Tot i l'emissió de nous episodis s de la docusèrie de Rocío Carrasco, sembla que ara els dards van orientats a una altra direcció. Un dels noms que està sonant amb més força és el de Pedro Carrasco.

De fet, en les entregues d'aquesta segona temporada del documental s'estan destapant detalls desconeguts del boxejador. Sembla que ni els seus propis nets estan al corrent de moltes d'aquestes informacions, que no són positives, precisament. I una de les responsables d'això seria la seva filla, que ha parlat més del compte sobre ell.

Es pot dir que Antonio David està gaudint amb la situació que s'ha generat. La seva ex continua implicada en un enfrontament, i en aquesta ocasió els seus contrincants són els membres del clan Mohedano. Amb el temps, l'exguàrdia civil ha anat guanyant aliats a la batalla contra la filla de 'la més gran'.

Imatge d'Antonio David Flores al funeral de Jesús Mariñas.
Antonio David fa temps que viu allunyat del soroll mediàtic | Europa Press

Pel que es veu, però, no són els únics que estan a favor seu. També ha aconseguit el suport de Raquel Mosquera, que fa uns dies, a 'Viva la vida', va carregar amb duresa contra la filla de Pedro Carrasco.

Va haver de suportar com Rociito l'acusava de «manipuladora» i d'haver «absorbit el seu pare». És més, va assegurar que el boxejador no va ser feliç amb la perruquera.

«No sé si estava penedit d'haver-se casat o directament d'haver-la conegut, però que n'estava penedit, això segur», va dir. Molt molesta per les declaracions sobre ella que havia fet la seva exfillastra, Raquel no va dubtar a oferir la seva versió.

«Ella diu que no es parla dels morts, però jo tot el que he dit de Pedro han sigut coses bones», va començar dient. Li retreia a Rocío que ella no hagués adoptat la mateixa postura.

«Quan estava embarassada, el pare li va donar una bufetada, o que el pare tenia problemes amb la beguda», va assenyalar Mosquera sobre Rociito i sobre Pedro Carrasco. Un cop baix en tota regla.

«Ella diu que el seu pare estava penedit d'haver-se casat amb mi, però és mentida. Ho diu únicament per fer-me mal, perquè ella és així, mala persona», va subratllar la perruquera. «A mi, el seu pare m'adorava», va apuntar.

No va tenir objeccions a revelar com era la relació del boxejador amb Rociito, que no era precisament bona. «Jo soc la persona que més l'ha estimat L'amor es demostra en vida, no pas en mort ni amb documentals», li va retreure.

Va voler aclarir que no era cert que «Rocío fos el més important per a Pedro. Per molt que fos la seva filla, a mi m'estimava més, perquè jo sempre vaig estar amb ell, en els millors moments i en els pitjors».

Antonio David Flores calla tot el que sap

Antonio David Flores sabia perfectament com era la relació de Rocío amb el seu pare. Sabia que hi va haver èpoques en què amb prou feines tenien tracte. I és que fins i tot el va privar de veure els seus nets una vegada que va anar a casa seva per donar-los els regals de reis.

D'això també en pot donar bona fe Raquel Mosquera, que ho va testimoniar. Recorda que Pedro va patir molt per ella i pel comportament que tenia.

Muntatge d'Antonio David Flores i els seus fills
Els fills d'Antonio David han descobert alguns detalls ocults de Pedro Carrasco | Catalunya Diari

La perruquera va voler aprofitar el directe de 'Viva la vida' per enviar un avís a Rociito. «No tinc por de res ni de ningú, i menys de tu. Tot el que diguis sobre mi ho hauràs de demostrar en un jutjat», ha indicat.

Mentrestant, Antonio David es frega les mans. Segueix els enfrontaments des de la distància, ja que prefereix que siguin altres persones les que entrin a la disputa contra la seva ex.