Fotografia d'Iker Casillas amb Sara Carbonero.

Sara Carbonero descobreix que ha marxat perquè la relació no està bé

La nova relació de Sara Carbonero fa esclatar Iker Casillas

Des que sortís a la llum la relació de Sara Carbonero amb Nacho Taboada, són molts els comentaris que s'han fet sobre aquesta nova parella. La relació entre la periodista esportiva i el músic ha fet reaccionar Iker Casillas, a través de les seves xarxes socials, i deixa ben clara les seves intencions.

Iker Casillas, des que es va separar de la mare dels seus fills, no ha tornat a parlar sobre els temes que envolten la que va ser la seva dona durant deu anys. Iker s'ha mantingut sempre respectuós i mai no ha pronunciat ni una sola paraula sobre el nou rumb professional, personal i sentimental de la seva exparella.

Primer pla d'Iker Casillas
Iker Casillas no vol saber res de la nova relació de la mare dels seus fills. | GTRES

 

Fa uns dies Iker Casillas va deixar entreveure, a través d'una fotografia a les xarxes socials, un missatge per a la periodista esportiva. «No phone. Don't disturb». («Sense telèfon. No em molesteu»). Una frase acompanyada de la imatge del futbolista que va publicar recentment a la seva xarxa social d'Instagram.

A l'exporter del Reial Madrid i excapità de la Selecció Espanyola de Futbol no se li ha conegut cap amor després de trencar la relació amb la seva dona, la periodista Sara Carbonero, que, per part seva, sí que s'ha deixat veure al costat d'un nou home.

En aquests moments, Iker Casillas està gaudint d'unes merescudíssimes vacances a les platges cristal·lines de l'illa eivissenca. El porter, enmig de l'enrenou mediàtic, ha decidit allunyar-se dels focus per relaxar-se.  Per això, s'entén que les vacances són la seva prioritat més gran i no el que pugui fer parlar la nova relació de Sara Carbonero.

Imatge de Sara Carbonero al concert del seu xicot, Nacho Taboada.
Imatge de Sara Carbonero al concert del seu nou xicot, Nacho Taboada. | GTRES
 

La relació del músic Nacho Taboada i de la periodista esportiva Sara Carbonero va saltar a la llum fa tres mesos. A partir d'aquell moment, tot van ser conjectures sobre el vincle amorós que, en aquell moment, relacionaven l'artista amb la locutora de ràdio. Després de la ruptura anterior de Carbonero amb el flamenc Kiki Morente, tot apuntava que Sara es donaria un respir en el terreny amorós. Però pel que sembla, la de Corral de Almaguer torna a estar de nou il·lusionada.

Nacho Taboada va oferir un concert al centre de Madrid i la seva xicota hi va voler ser present. Va arribar sola, amb taxi, i no va trigar a ballar i gaudir de la música de la seva parella al costat de familiars del saragossà. Sara Carbonero no va voler fer declaracions als allà presents i va intentar passar inadvertida. Però davant de la seva absoluta discreció, Sara Carbonero va passar a ser el centre d'atenció i es va convertir en la gran protagonista de la nit.

El nou amor de Sara Carbonero

Imatge de Nacho Taboada pel carrer.
Nacho Taboada, la nova il·lusió de Sara Carbonero. | Europa Press
 

Tot just fa uns dies, Sara Carbonero i Nacho Taboada es deixaven fotografiar per la premsa en una actitud molt afectuosa pels carrers de la capital madrilenya. El músic responia als rumors de romanç que perseguien l'aclamada parella. «No diré res, gràcies», va expressar quan va ser assaltat pels periodistes sobre el seu famós petó amb Sara Carbonero.

Segons fonts properes a la periodista esportiva, la seva relació amb Nacho Taboada va sorgir de manera espontània a través d'una amiga que tenen en comú. La parella s'hauria posat d'acord a posar nom a la seva relació i així fer el següent pas.

El pare dels fills de la periodista no s'hi ha pronunciat. Però tot apunta que un dels últims missatges que va escriure l'exporter a les seves xarxes socials ens dona a entendre que està molt allunyat dels rumors que envolten la seva exparella.