Muntatge Cristina Blanco i Belén Esteban

Cristina Blanco, la mare de Miguel Ángel Muñoz que va enganyar a Belén Esteban

Belén Esteban no vol saber res de la dona que va il·lusionar molts famosos d'Espanya

Belén Esteban té molts amics a la televisió i entre els famosos, després de més de 20 anys dedicada a aquest negoci. Tot i això, també ha recollit importants enemistats i persones de les quals no vol sentir parlar. És el cas de Cristina Blanco.

Els més joves no la recordaran, però també forma part dels famosos televisius que van marcar una època, la dels inicis del cor televisiu. Es tracta de Cristina Blanco, una vident que va aconseguir fer-se amiga de desenes de famosos de l'època i treballar a la televisió al costat de María Teresa Campos.

Cristina va ser una de les vidents que més èxit tenia a la dècada dels 90. Aleshores tenia relació amb Belén Esteban, Lara Dibildos, Rocío Carrasco, Ana Obregón, Nuria Bermúdez o Terelu Campos i una infinitat de reines del cor. Era la vident, consellera i assessora més cotitzada dels famosos.

Una dona convincent, amb molt d'encant, loquaç i amb l'habilitat de treure els secrets més íntims de les persones. En conseqüència, poderosa per tota la informació que aconseguia atresorar i que tenia d'un lloc a l'altre amb discreció i eficàcia.

La seva habilitat i do de gent li va reportar també molts diners. Treballava a Amb T de Tarde, el programa de Terelu i en Día a Día, amb María Teresa Campos. En aquella època era una de les reines de Marbella i vivia a tot tren a la capital dels famosos i l'ostentació.

Feia i desfeia al seu gust i gràcies a la capacitat de convicció. I Belén Esteban, va caure a les seves xarxes.

Belén Esteban i els consells de Cristina Blanco

Segons explica Bekia, Cristina Blanco va arribar a la vida de Belén Esteban quan aquesta acabava de deixar Jesulín de Ubrique. Belén, novata al món de la tele i amb ganes de fer-se un lloc, va trobar a Cristina la facilitadora i consellera que necessitava.

Segons la publicació, Cristina li va recomanar a la de Sant Blas que es fes un xicot per seguir a les revistes. Va aparèixer llavors Óscar Lozano. Cristina va ser una mena de «sòcia» que va ajudar a catapultar Belén a la fama.

Belén Esteban i Cristina Blanco
Belén Esteban i Cristina Blanco, amigues i sòcies durant una època | Telecinco

Tanmateix, Belén aviat va veure que Cristina no era transparent i van deixar de parlar-se. Segons el portal, totes dues van pactar no parlar mai del que sabien l'una de l'altra. I fins avui gairebé ho han complert.

La caiguda de Cristina i les paraules de Belén Esteban

Cristina Blanco, mare de l'actor Miguel Ángel Muñoz, va anar desapareixent de l'actualitat i durant anys, poc se'n va saber d'ella. Fins que va tornar a ser notícia per un escàndol que gairebé la porta a la presó. Va ser condemnada a 16 mesos de privació de llibertat per «robar targetes de crèdit i mòbils dels clients d'un hotel».

Es va deslliurar de la presó perquè no tenia antecedents, però va caure en una profunda depressió i va ser diagnosticada de bipolaritat.

Temps després, se'n va tornar a parlar a Sálvame i allà Belén va voler comentar breument el tema de Cristina. Terelu tampoc no va voler parlar. No se sabia si per por o per respecte, però són pocs els que volen aprofundir a l'època daurada de Cristina.

Una portada sorprenia tothom assegurant que Belén Esteban i Miguel Ángel, el fill de Cristina, havien tingut una relació. Ella ho va desmentir rotundament.

En aquesta època també es va saber que Miguel Àngel s'havia fet càrrec de la seva mare, li havia buscat un pis i l'havia ajudat a remuntar.

Miguel Ángel Muñoz somrient
A Belén Esteban li van atribuir una relació amb el fill de Cristina, però ho van desmentir | GTRES

De fet, es comenta que ella es va allunyar de la televisió i dels famosos, precisament per ajudar-lo a ell en la seva carrera com a actor. Era incompatible que el fill triomfés si ella estava sempre relacionada amb escàndols i polèmiques. Ell mateix ho va explicar.

«Ella va decidir apartar-se i quedar-se en un segon pla pràcticament invisible perquè a mi no m'haguessin de fer aquest tipus de preguntes i això ho agrairé sempre».

Cristina viu ara a l'anonimat i vol que segueixi sent així. Viu en un modestíssim pis a Usera i treballa a un centre comercial, allunyada de tot i de tots. Per la seva banda, Miguel Ángel triomfa al cinema i a la televisió i Belén Esteban segueix triomfant.