Primer pla d'Enrique Ponce.

Enrique Ponce confirma a les seves filles amb Paloma Cuevas què pensen fer

Enrique Ponce està molt segur amb el pas que està a punt de fer

Enrique Ponce acaba de confessar-li a les seves filles quin serà el seu proper pas en la seva relació amb Ana Soria. I és que, des que el torero va començar el seu idil·li amb la model, ha tornat a creure en l'amor.

Ja fa dos anys des que el destre i Paloma Cuevas van decidir posar punt final al seu matrimoni després de 24 anys casats. El juliol del 2020, aquesta sòlida parella va sorprendre tots els mitjans de comunicació espanyols anunciant aquesta inesperada notícia.

Enrique Ponce i Paloma Cuevas en un esdeveniment públic
Enrique Ponce i Paloma Cuevas es van divorciar després de 24 anys junts | GTRES

I és que, malgrat l'aparent bona sintonia que hi havia entre ells, la veritat és que Enrique Ponce feia un temps que volia fer el pas. Des de llavors, el torero està vivint una segona joventut al costat de la nova noia.

Ara, i després de deixar en el passat els rumors d'embaràs, Enrique Ponce ha sorprès les seves filles amb l'última decisió que ha pres en relació amb Ana Soria.

Enrique Ponce té plans de futur amb Ana Soria

No hi ha dubte que Enrique Ponce i la seva parella actual estan passant per una de les millors etapes de les seves vides. Per això, el destre està disposat a fer un pas més en la seva relació.

Tot i que tots dos han decidit portar el seu romanç en la més estricta intimitat, acaba de sortir a la llum els plans de la parella. Segons ha pogut saber Jaleos del Corazón, «molt aviat» el torero i la model es donaran el 'sí, vull'.

A més a més, el diari El Español ha tingut l'oportunitat de parlar amb una persona molt propera a Enrique Ponce, que no ha tingut cap problema a confessar els plans de casament de la parella.

Fotomuntatge d'Ana Soria i Enrique Ponce
Enrique Ponce i la seva parella han pres una decisió important | Catalunya Diari

«Ell i l'Ana han decidit que ja ha passat un temps prudencial i volen casar-se. Ella fa temps que espera, però sense ficar-se», li han assegurat a aquest mitjà de comunicació.

Segons ha publicat aquest diari, la parella començarà amb els tràmits del seu enllaç en 2023. En un principi, Enrique Ponce i Ana Soria tan sols segellaran el seu amor des del punt de vista legal, encara que té pensat celebrar-ho amb magnificència quan la model finalitzi els estudis de Dret.

D'altra banda, aquest mitjà ha assegurat que el torero ha pres la decisió de no tornar a l'arena: «Alguna vegada es podrà posar davant d'un toro, però no serà de manera professional. Enrique s'ha tallat la cua. Vol viure i s'ha adonat com és d'efímera la vida. De moment, la seva decisió ha estat clara i ha deixat fins i tot d'entrenar».

Enrique Ponce està molt content per la seva exdona

Enrique Ponce està molt content de veure que la seva exdona, per fi, ha passat pàgina. I és que, sens dubte, Paloma Cuevas va ser la que pitjor ho va passar amb el seu divorci. Durant els primers mesos, la 'socialité' es va mostrar força afectada, però ara és una dona nova.

Segons ha pogut conèixer El español, gràcies a una persona propera a Cuevas, l'exdona d'Enrique Ponce està molt centrada en una de les seves grans passions: el disseny de moda.

Paloma Cuevas i Rosa Clará
Paloma Cuevas està molt feliç amb la vida d'ara | Instagram

Així doncs, sembla que Paloma Cuevas està vivint «un somni amb la seva col·lecció de moda. S'està sentint molt realitzada, com feia anys».

A més a més, una de les grans amigues de Paloma ha assegurat que la veu «oberta a l'amor i il·lusionada amb l'arribada d'algú que la torni a enamorar. Mai ha estat tancada en realitat».

«Ha passat per diverses etapes, en què no volia ni sentir parlar del tema. Bé perquè era recent, perquè estava bolcada en la seva recuperació, o en els seus pares, o en les seves filles, però ara el veig una altra brillantor als ulls», conclou aquesta font.