Fotomuntatge d'Asraf Beno i Chabelita

Isa Pantoja confirma a Asraf Beno que està disposada a fer el pas definitiu

La germana de Kiko Rivera s'ha animat a fer les maletes per als pròxims dies

Isa Pantoja ha confirmat recentment que visitarà la seva cosina Anabel a Hondures mentre participa a Supervivientes 2022. La parella d'Asraf Beno no està completament d'acord amb com està portant el concurs la neboda d'Isabel Pantoja. Per això, creuarà a l'altra banda de l'Atlàntic i intentarà donar-li els millors consells com a exsupervivent.

Una visita molt esperada

Es barrejaven diversos noms com a possibles visitants per a la filla de Bernardo Pantoja: la seva mare, el seu ex, Omar Sánchez, i la seva cosina Chabelita.

Fotomuntatge d'Isa Pantoja i la seva cosina Anabel Pantoja
Isa Pantoja i Anabel Pantoja sempre han estat molt unides | Catalunya Diari

«La seva mare Merchi no la pot anar a visitar, malauradament, a ella li encantaria. Suposo que li farà una trucada», assenyalava Isa Pantoja hores abans de confirmar que ella viatjaria fins als Cayos Cochinos.

Ja fa uns anys que Isa Pantoja es va deixar veure per Hondures. La jove va participar com a supervivent i no ho va fer gens malament.

Ara, li ha tocat el torn a la seva cosina Anabel, que no acaba d'estar convençuda. No hi té res a veure la participació d'una amb l'altra a l'extrem concurs de Mediaset.

El programa està a la seva recta final

Queda poc temps perquè arribi la final de Supervivientes 2022 i a Isa Pantoja li encantaria que la seva cosina estigués entre els finalistes. Si a més sortís guanyadora del concurs, seria meravellós. Tot i això, considera que la jove necessita una última empenta i l'ànim dels seus per continuar amb la seva aventura.

▶️ Omar Sánchez decide intervenir tras ver la actitud de Anabel Pantoja y reaparece por sorpresa

Cada setmana, un dels concursants del programa rep l'anhelada visita d'una persona del seu entorn. La intenció no és cap altra que donar ànims als participants en aquesta dura etapa que s'han proposat experimentar. La gana, la calor i les adversitats són complicats i els seus familiars els donen tranquil·litat i força en arribar fins als Cayos Cochinos.

Primer pla d'Anabel Pantoja a 'Supervivientes'.
Anabel Pantoja rebrà la visita de la seva cosina en uns dies | Mediaset

S'ha parlat molt sobre la injusta actitud de la producció de Supervivientes 2022, que fa uns dies es va equivocar amb la cosina d'Isa Pantoja. En lloc d'enviar-li a un amic o familiar, va rebre la visita de la mare de Yulen Pereira, amb qui ha iniciat alguna cosa més que una amistat des de la seva arribada a Hondures.

Davant les crítiques, a l'organització no li ha quedat més remei que acontentar l'audiència. Per això, ha hagut d'esgotar tots els tràmits oportuns per a una visita més grata per a Anabel Pantoja.

Anabel Pantoja i Yulen Pereira
Anabel Pantoja i Yulen Pereira a Hondures | TELECINCO

 

Ara no és el moment

Afortunadament per als teleespectadors, Chabelita es podrà reunir amb la seva cosina, a qui segur que li donarà més consells. Tot i això, s'han quedat amb les ganes de veure el cara a cara de la filla de Bernardo Pantoja amb el seu ex. Omar Sánchez considera que la visita no hauria estat justa en aquests instants.

«És el seu moment, no el meu. Perquè m'estimo jo abans que ningú», ha explicat en exclusiva a la revista Lecturas.

Tot i això, el canari ha assenyalat que en el cas d'haver anat ho hauria fet «per donar-li suport», no per retreure-li res.

Imatge d'Anabel Pantoja i Omar Sánchez.
Anbel Pantoja i Omar Sánchez es van separar pocs mesos després de la seva boda | GTRES

No són bons temps per al jove. I és que és molt difícil assistir a l'acostament entre la seva exparella i la Yulen Pereira. Per això va prendre la decisió de «no anar als debats de Supervivientes».

Per ell no és còmoda la situació i prefereix evitar-la tant com sigui possible. Tot i això, el que és clar és que quan Anabel torni d'Hondures a l'exparella li queda una conversa pendent.