Primer pla de Tamara Falcó

Tamara Falcó adverteix que la seva boda podria ser la següent

Tamara no descarta la possibilitat de casar-se

Tamara Falcó sempre ha confessat que li agradaria casar-se i formar una família. Últimament, se l'ha vist molt feliç al costat del seu xicot. Hi ha diversos detalls de la parella que fan pensar que podrien fer el pas molt aviat.

El cap de setmana passat la filla d'Isabel Preysler i Íñigo Onieva es van desplaçar a Marbella. Allí van gaudir d'uns dies molt intensos. Van assistir com a convidats a l'enllaç d'una de les millors amigues d'ella, Casilda Aguilera.

Durant uns minuts, Tamara es va convertir en la protagonista involuntària de la celebració. La parella que va contraure matrimoni els va animar que seguissin el mateix camí.

Captura de Tamara Falcó i Íñigo Onieva ballant al casament d'uns amics.
Tamara Falcó va rebre un ram dels nuvis en una celebració. | Instagram (@tamara_falco)

 

En un moment del sopar es van acostar fins a la marquesa de Griñón i el seu xicot per entregar-los el ram. Pel que sembla, és un costum que s'està donant en molts enllaços. Els noucasats aprofiten per oferir les flors als seus millors amics o als que estarien a punt de contraure matrimoni.

Però no seria la primera vegada que ella el rep, ja que en una altra celebració també li va passar el mateix. El que queda clar és que hi ha un interès especial en el seu entorn perquè passi per l'altar. Tots veuen amb bons ulls Íñigo Onieva, el jove que va aconseguir conquerir el seu cor.

«Ahir va ser èpic. Casilda i Yago es van prometre amor etern davant de Déu després d'una relació des de l'adolescència fins a la maduresa», va començar escrivint. Ha explicat que «va ser realment un casament ple de rialles, petons, alguna llàgrima i molt, però que molt de ball».

Continuava dient que «visca aquests nuvis guapos». Recordava, a més, que li havien dedicat un altre ram i «ja en van dos».

Tamara Falcó mai no ha confirmat que es casarà amb el seu xicot, però els seus amics ho estan desitjant. La veuen molt feliç al seu costat i sap que a ella li faria molta il·lusió vestir-se de blanc. Ha vist com durant els últims mesos es donaven el 'sí, vull' molts dels seus familiars i ella podria ser la següent.

Durant tota la celebració s'ho va passar d'allò més bé, però el moment més especial va ser quan li van lliurar el ram. En un vídeo que van compartir a les xarxes socials, s'observa com la núvia s'acosta a la parella i li dona a Íñigo. Ell no ho dubta ni un instant i li cedeix a la filla de Preysler.

Ella es mostra molt agraïda amb el gest i comença a ballar amb els nuvis. Aquest gest la va fer emocionar molt, sobretot, procedint de dos bons amics.

Tamara Falcó no podia faltar a una cita tan important

Tamara Falcó es troba, sens dubte, en un dels millors moments de la seva vida. Tant personalment com professionalment.

Aquest cap de setmana tenia diversos compromisos de feina, però sabia que no podia faltar a la cita de Marbella. Va fer tot el possible per reunir-se amb els seus amics. Va arribar just a temps per a la celebració.

Imatge de Tamara Falcó i la seva parella Íñigo Onieva.
Íñigo i Tamara cada cop estan més units. | Instagram (@tamara_falco)
 

Els familiars de la parella van fer tot el possible per allargar la seva estada a terres andaluses. Així va quedar demostrat aquest diumenge. Bona part dels amics dels nuvis van participar en un sopar post-casament, on no van faltar la marquesa i Onieva.

Tamara Falcó es mostra radiant. Enrere queden els dubtes que podia haver-hi alguna vegada respecte al seu xicot. S'havia especulat que li pogués ser infidel, però allò ja forma part del passat i està oblidat.

▶️ Paula Echevarría reacciona a los rumores de boda con Miguel Torres