Primer pla de Belén Esteban plorant

Belén Esteban es queda sense pla B: li ha dit a la seva filla que ha fracassat

Belén Esteban afronta un nou revés i ha de comunicar-s'ho a la seva filla

No és un bon moment per a Belén Esteban. L'abril d'aquest any la princesa del poble va patir una caiguda en ple directe al programa Sálvame. A causa d'aquest accident, la princesa del poble va haver de ser operada de la tíbia i el peroné, quedant totalment incapacitada per treballar.

Tot i que sembla que cada vegada està millor i que la recuperació és més que positiva. Així ho fa saber a través de les xarxes socials, on es comunica amb els seus fidels seguidors. Ara, però, ha d'assimilar un nou maldecap.

▶️ Una gran amiga cuenta la realidad de Belén Esteban tras meses alejada de la televisión

Els Sabors de la Esteban al centre de la polèmica

I és que amb l'arribada de la calor, els gaspatxos i salmorejos, es tornen un plat estrella de la nostra gastronomia. Per això, L'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU), ha emès un informe sobre les diferents marques de gaspatxos i salmorejos del mercat. I entre ells hi ha els de Belén.

La marca Los Sabores de la Esteban va néixer ja fa més d'un any amb una gran rellevància. Tot i que podria ser que aquesta popularitat tingués els dies comptats. I és que, la marca han aconseguit una qualificació «mitjana» segons la seva relació qualitat-preu.

Això ha suposat un brutal cop per a la princesa del poble, ja que s'ha posat en dubte els seus productes. Sobretot, pel preu més alt pel que fa a les altres marques. A causa principalment de l'encariment per ser envasats en ampolla i no en brick, la qual cosa augmenta el preu en un 58% respecte d'altres.

La veritat és que la guanyadora de GH VIP 3, ha aconseguit un aclaparador èxit en el sector alimentari. Des de l'any passat, els seus productes van aconseguir catapultar-se a dalt de tot a les llistes de vendes. A més de la gran promoció i publicitat que la mateixa Belén feia a Sálvame.

La seva marca de gaspatxos i salmorejos va arribar fins i tot a traspassar fronteres, i vendre fora del nostre país. Això va suposar un dels majors èxits de Belén Esteban al món empresarial.

L'OCU contra els gaspatxos i salmorejos de Belén

Per això, aquesta nota obtinguda per l'OCU no ha agradat gens a Belén. Més encara tenint en compte que l'any passat, la mateixa organització va atorgar a la marca 3 punts més que aquest any. Posicionant així la seva marca en un nivell inferior, i distant força de la repercussió guanyada durant l'any passat.

Però la de Paracuellos no es caracteritza precisament per romandre callada quan es parla d'ella o de les seves marques.

I com cal esperar, la col·laboradora de Sálvame no ha trigat a pronunciar-se a través del seu Instagram, on no ha tingut cap objecció. «Gràcies a tots els que consumiu els meus gaspatxos i salmorejos... ai, el que hem d'aguantar» posava al seu perfil d'Instagram.

Imatge de Belén Esteban.
Belén Esteban continua confiant en la seva marca | Telecinco

 

Belén Esteban té el suport de la seva família

Des de sempre Belén, ha recorregut als seus en els moments complicats. Per això no hi ha dubte que, malgrat aquest nou revés professional, la col·laboradora té el suport de la seva família. Principalment del seu marit Miguel i de la seva filla Andrea.

Són dos dels seus pilars fonamentals, que la van animar a llançar-se en aquesta gran aventura professional. I que en paraules de la mateixa Belén, sense ells no ho podria haver aconseguit.

La de Paracuellos va publicar hores abans un vídeo a les seves xarxes socials, s'hi mostrava optimista i amb molt bon humor. «El meu estat d'ànim està millor. Es nota, oi?», va preguntar a través del compte d'Instagram.