Imatge d'Antonio David Flores al cotxe.

Antonio David rep un missatge de la seva filla avisant-lo: vol acabar amb tot

Antonio David Flores ha vist que Rocío Flores ha explotat a les xarxes socials

Durant les últimes hores, Antonio David Flores ha estat testimoni de com Rocío Flores denunciava a les seves xarxes socials una situació alarmant. I és que la filla de Rociíto denuncia que pateix un assetjament que té a veure amb la polèmica relació que manté amb la filla de Rocío Jurado.

Des que es va estrenar el documental de Rocío Carrasco, Rocío, contar la verdad para seguir viva, res no ha tornat a ser igual per a Antonio David Flores. L'assetjament mediàtic que van rebre tant el clan Mohedano com la família Flores va ser abismal.

I és que a la docusèrie de la filla de 'La más grande', Rociíto va posar entre les cordes els seus familiars més mediàtics. No va dubtar a denunciar els continus maltractaments psicològics a què es va veure sotmesa durant anys.

Per aquest motiu, l'ex d'Antonio David Flores va rebre una onada de suport i afecte per part dels seus fans. En canvi, a les persones que acusava Rociíto no els va anar tan bé, fins i tot, encara continuen pagant les conseqüències de les declaracions de Carrasco.

Primer pla d'Antonio David Flores mig somrient
Antonio David Flores es troba al punt de mira després de l'estrena de la docusèrie. | GTRES
 

Antonio David ha vist que la seva filla ha esclatat a les xarxes socials

Des que Antonio David va rebre dures crítiques i assetjament per part dels mitjans i seguidors de la seva exdona, es va allunyar del focus mediàtic. Després del seu paper a la vida de Carrasco i les seves dures acusacions, l'exguàrdia civil es va quedar sense feina a Sálvame.

Fins i tot la productora i cadena van decidir prescindir d'ell. De moment, està concentrat en la seva tasca com a youtuber, on no dubta a carregar durament contra els seus enemics més mediàtics, entre els quals hi ha Fidel Albiac i Jorge Javier Vázquez.

Tot i que contínuament intenta netejar la seva imatge, això no impedeix que continuï rebent crítiques molt dures. Això mateix és el que li passa a la seva filla, Rocío Flores, que, també, pel seu paper a la vida de Rociíto, es va veure greument afectada després de sortir a la llum el documental.

La influencer, que col·labora a El programa de Ana Rosa, ha esdevingut un personatge públic molt rellevant. Destaca tant a la televisió com al món de les xarxes socials

Però, encara que compti amb el suport dels detractors de Rocío Carrasco, no es deslliura de l'assetjament mediàtic. Ahir, 3 de juny, Rocío Flores va publicar via Instagram Stories unes captures de pantalla d'un missatge que va rebre inesperadament.

«Marea rosa. Valora el que tens», deia el WhatsApp en qüestió, acompanyat d'una imatge de Rociíto posant amb un nadó als braços. El text que va rebre va ser amb motiu de la inauguració del Museu de Rocío Jurado a Chipiona, on va ser la seva mare aquest cap de setmana.

Fotomuntatge d'una story a Instagram de Rocío Flores.
Captura de pantalla de la publicació de Rocío Flores a Instagram. | Instagram: @rotrece
 

Rociíto, que liderava l'esdeveniment, va ser aplaudida només arribar al nou establiment. Els constants crits es van veure acompanyats d'un unànime «jo sí que et crec». Sens dubte, l'afecte rebut va ser tan gran que la dona de Fidel Albiac es mostrava pletòrica.

Però Rocío Flores no va poder estar més desconsolada pel missatge que va rebre. Per això no va dubtar a denunciar-ho a les seves xarxes socials i va mostrar a tots els seus seguidors la pressió a què sempre està sotmesa.

La noia va explicar que, en el moment que es va produir aquesta situació, ella estava adormida. Però ho va veure quan en un moment de la nit es va despertar i va agafar el mòbil.

«Veure que algú que no conec es dedica a enviar-me fotos i escriure'm per WhatsApp. Això com es diu?», escrivia rotundament. La filla d'Antonio David Flores no podia evitar explotar per com d'esgotada se sentia en viure aquesta situació dia rere dia.

Antonio David, atent al triomf de Rociíto al Museu de Rocío Jurado

Lluny d'acabar amb la denúncia, la influencer va afegir que, a més de rebre un missatge, també li van trucar diverses vegades per número ocult.

«Gent sense vida? Gent que es proposa fer mal als altres? Gairebé mai poso res d'aquestes coses, però SOC UNA PERSONA, a molta gent se li oblida», esclatava la noia.

Tot aquest assetjament arribava justament quan Rocío estava triomfant a la inauguració del museu de la seva mare. La filla de 'La más grande' es va veure acompanyada per l'afecte del seu marit, Fidel Albiac, i d'alguns éssers estimats.

Després de veure l'èxit que estava tenint el museu, Carrasco va pronunciar unes paraules emotives. «Somiava en tenir un museu aquí a Chipiona. Ens ha costat molt arribar fins aquí, però ha valgut moltíssim la pena», deia emocionada.

Sens dubte, un èxit per a Rociíto, però que, indirectament, ha provocat que Rocío Flores hagi patit aquest malestar ocasionat pel fort assetjament.