Melani Olivares seriosa

Melani Olivares li trenca el cor a la seva xicota: explica què ha fet amb els diners

Melani Olivares li explica tot a la seva parella

Melani Olivares ha deixat la seva parella sense paraules en confessar-li què és el que ha fet amb tots els diners que ha guanyat durant la seva trajectòria professional. Durant tots aquests anys, la catalana s'ha aconseguit posicionar com una de les actrius més reconegudes del país.

Gran part de la fama de què gaudeix actualment se la deu a un dels seus personatges, la mítica Paz de la sèrie d'humor Aída.

Melani Olivares posant
Melani Olivares va ser una de les grans protagonistes de la sèrie 'Aída'. | Europa Press
 

Ara, l'actriu ha trencat el seu silenci per a Pronto. L'artista ha parlat amb aquesta revista, entre altres coses, de la seva sexualitat. I és que, malgrat haver tingut diverses relacions monògames, la intèrpret ha confessat ser bisexual i poliamorosa.

I, encara que avui dia porta una vida completament plena, la veritat és que durant la seva joventut ho va passar molt malament. «En aquell moment, la situació era molt diferent».

Melani Olivares confessa què ha fet amb els diners

Melani Olivares és una de les actrius més reconegudes de tot el panorama interpretatiu espanyol. I, encara que gran part de la seva fama li deu al setè art, la veritat és que la de Badalona també va fer els seus primers passos com a model.

La intèrpret ha recordat la seva època de «model de catàleg» al Torrevieja Weekend. Durant la seva última aparició pública, la companya de Paco León ha assegurat que «no troba a faltar res» d'aquesta etapa.

Primer pla de Melani Olivares
Melani Olivares explica què ha fet amb els diners. | GTRES
 

Però el que més li ha cridat l'atenció a la seva xicota ha estat la confessió que ha fet dels diners que va guanyar de maniquí. «Amb 17 anys me'n vaig anar al Japó, me'n vaig anar dues vegades, guanyava molts diners i després m'ho vaig gastar tot i ja està, perquè volia gaudir molt».

A més, l'actriu ha confessat que no creu en l'amor per sempre i que prefereix històries intenses i fugaces.

«M'agradaria una història d'amor de pocs dies, de dies comptats. D'estiu, després de la tardor, d'hivern. No crec en l'amor per a tota la vida».

Melani Olivares aclareix què ha passat amb el seu cotxe

Durant aquesta xerrada, Melani Olivares ha parlat sobre un altre dels temes que ha protagonitzat durant aquests últims dies. El 7 de juny passat, l'actriu va denunciar a les xarxes socials que li havien robat el cotxe mentre estava pagant en un pàrquing de la capital.

«Estic al·lucinant. M'han robat el cotxe. Ja ho he denunciat a la policia. Ho comparteixo ara com a post per veure si tenim sort», va anunciar al seu perfil d'Instagram.

Ara, la intèrpret ha volgut compartir els últims detalls de la investigació que s'està duent a terme. «El pèrit del pàrquing s'ha posat en contacte i ens ha dit que se'n farà càrrec, però no sé res perquè han de passar com 40 dies perquè un cotxe desaparegut es doni per robat».

Imatge de Melani Olivares somrient.
Melani Olivares també va tenir problemes amb Hisenda. | GTRES
 

Com era evident, aquest robatori no ha estat exempt de polèmiques. I és que, a conseqüència de la pandèmia de coronavirus, Melani Olivares va tenir un problema amb Hisenda.

Després de no poder fer front al pagament dels seus impostos, l'Agència Estatal d'Administració Tributària va prendre la decisió d'embargar-li el vehicle.

Ara, l'artista ha assegurat que està al dia amb tots els pagaments i que el cotxe ha estat robat sense tenir cap deute amb l'Estat.

«No està embargat ara, però sí que ho va estar fa dos mesos. És veritat que hi va haver una moguda amb Hisenda, jo no havia pogut pagar perquè recordem que els actors a la pandèmia no vam poder treballar. Jo no vaig poder pagar, però ja està tot pagat amb els ajornaments i tot. No hi ha res embargat ara».