Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge fotogràfic de Jordi Cruz i Rebecca Lima.

El català Jordi Cruz revela el que la seva parella li amaga sobre el fill que esperen

Jordi Cruz concedeix la seva entrevista més íntima i revela els seus plans de futur

Jordi Cruz ha sorprès parlant sobre uns dels aspectes més íntims de la seva relació amb Rebecca Lima. El reputat xef català està vivint una autèntica lluna de mel amb la brasilera i estaria platejant-se fer un pas definitiu.

Amb 44 anys, Jordi podria convertir-se en pare d'aquí poc. Un desig que la parella comparteix i que estarien disposats a complir més aviat que tard. Això sí, segons les declaracions del mateix jurat de MasterChef, no hi ha pressa «les coses passen quan han de passar», ha confessat.

Jordi Cruz parla sobre la seva futura paternitat

El 2018, la vida sentimental de Jordi Cruz va fer un gir considerable. Després de la seva ruptura amb Cristina Jiménez després de vuit anys de relació, Rebecca Lima va arribar per tornar-li el somriure.

Amb 16 anys menys que el xef, la brasilera es va instal·lar a la seva vida disposada a quedar-se. Tot i això, malgrat que els seus respectius treballs els mantenen allunyats, el seu amor continua indestructible.

Jordi Cruz somrient
Jordi Cruz explica que vol ser pare | GTRES

A les seves respectives xarxes socials, és evident que la relació no pot anar millor. Tots dos comparteixen moments especials plens de complicitat i, sobretot, molt d'amor. Tant és així que, recentment, han revelat els seus plans de futur.

Tot i portar només quatre anys de relació, l'arquitecta i el xef tenen clar que el seu amor és fort i volen estar junts i formar una família. Primer va ser Rebecca la que va revelar el desig de convertir-se en mare amb Jordi. «Ser mare és un somni que vull complir», va revelar fa poc.

Foto de perfil de la parella de Jordi Cruz
La parella de Jordi Cruz també vol convertir-se en mare | Instagram

Ara és el català qui també ha parlat sobre la seva futura paternitat. «M'agraden els nens, seria un bon pare perquè donaria al meu fill una educació molt equilibrada; el prepararia per a la vida, però amb diversió», confessava. Tot i això, malgrat que tots dos volen formar una família, tant per al cuiner com per a Lima encara és aviat.

«Però les coses passen quan han de passar», afegia Cruz, deixant clar que no estan forçant la situació. Per la seva banda, l'arquitecta està molt centrada en la feina i l'obertura de la nova botiga. «Vull compaginar-ho amb els meus desitjos laborals», explicava sobre la seva futura maternitat.

Jordi Cruz es troba en el seu millor moment

Jordi Cruz és un dels xefs més prestigiosos del nostre país. Amb sis estrelles Michelín en poder seu, el jurat de MasterChef compagina els seus restaurants amb la seva faceta televisiva. El 2013, va guanyar fama gràcies al talent culinari i, des de llavors, la seva carrera no ha pogut anar millor.

Els seus tres restaurants centren la majoria dels seus pensaments, però també tenen temps per gaudir de l'amor. Una faceta que comparteix amb la noia demostrant que entre ells les coses no poden anar millor.

Jordi Cruz durant un programa de MasterChef
Jordi Cruz està al seu millor moment professional | Europa Press

Tots dos són uns professionals d'èxit, els compromisos professionals dels quals podrien endarrerir el somni de formar una família. No obstant això, la situació no pot ser més propícia tenint en compte com estan de considerats en els seus treballs.

Per no parlar de com de fiançada està la seva relació sentimental. Sembla que tots dos han trobat a l'altre l'amor i no poden ser més feliços. N'és una prova les nombroses instantànies que comparteixen a les seves xarxes on es veu amor i complicitat.

De fet, en una de les múltiples declaracions d'amor, la brasilera va deixar clar en quin punt es troba la seva relació. «Mirar és una cosa, que em miris tu és un altre verb diferent», va publicar amb una foto dels dos junts.

Del que de moment no parlen és passar per l'altar. Sembla que per a ells no és una prioritat sabent que allò que existeix entre tots dos no necessita formalitats.

Beatriz Rico se rompe al confesar la delicada situación que está viviendo