Primer pla de Raphael.

Raphael es trenca després de confirmar-se la decisió que enfonsa la seva dona

Raphael, absència sorpresa en una festa familiar

Raphael està vivint un moment agredolç a la seva vida. L'artista sempre ha presumit de la seva vitalitat i optimisme a la vida, tant professional com familiar.

Tot i els cops que la vida li ha donat, el suport de la seva dona ha estat fonamental per seguir endavant amb un somriure. Tots dos formen una pinya familiar indestructible que sempre ha mirat pel bé dels tres fills i dels nets. Principalment quan hi ha hagut conflictes familiars, ja que els tres fills de Raphael s'han separat de les seves parelles. Ells han fet un gran esforç i han donat suport als seus fills incondicionalment, mantenint les maneres i intentant que la relació amb les seves nores i gendres fos bona.

La sorpresa, amb cert sabor agredolç, arribava no fa gaire temps. El seu fill petit, Manuel Martos, es reconciliava amb Amelia Bono. La filla de José Bono és la mare de quatre dels nets de Raphael i després d'un any separada de Manuel, decidia donar una segona oportunitat a la parella.

La notícia agafava per sorpresa Raphael i la seva dona. De fet, evitaven pronunciar-se en aquesta última aparició pública. Ell assegurava que «estem molt contents», mentre que Natalia, sempre discreta i elegant, preferia guardar silenci.

Segons es va publicar a ABC , la ruptura de la parella va sorprendre negativament a casa de Raphael. La seva dona va refredar moltíssim la relació amb la nora, ja que no entenien la ruptura, amb fills petits i sense un motiu concret i clar. Ara hi ha hagut una reconciliació i el que ha passat aquest cap de setmana indica clarament que les coses no estan bé a la família.

Raphael no assisteix a l'esdeveniment familiar de l'estiu

Raphael i la seva dona saben analitzar molt bé els temps i la imatge mediàtica. La reconciliació del seu fill Manuel amb Amelia Bono ja és oficial des de fa algunes setmanes.

Aquest cap de setmana, Amelia ha celebrat la festa pel seu 41è aniversari. Els fa dimecres, però ho va voler celebrar abans perquè van venir molts dels seus amics. Va fer una festa a casa seva amb un munt d'amics i familiars i ho ha mostrat a les seves xarxes socials.

Hi va ser el seu flamant marit Manuel, que li va donar el pastís, va ballar, va conversar amb tots i va participar de la felicitat exultant d'Amelia. Molts amics i pares i el germà de la protagonista no van faltar a l'esdeveniment i van deixar fotografiar-se encantats.

Tot i això, tenint en compte les dimensions de la festa, tothom s'està preguntant: Per què no van ser-hi Raphael i Natalia?

Amelia Bono i Rafael Martos
Raphael s'ha perdut la festa familiar de l'any | INSTAGRAM

No va convidar els pares del seu marit o van ser ells que van declinar la invitació?

Aquesta festa confirma que la relació entre Amelia i els seus sogres no passa per un bon moment, malgrat la reconciliació amb Manuel. És probable que Raphael i Natalia vulguin deixar passar un temps fins a normalitzar novament la situació.

De fet, ja tenien assimilat que el seu fill s'havia divorciat d'Amelia. Per això, aquesta nova oportunitat els té una mica preocupats. Bàsicament per l'estabilitat dels petits, per tant, esperen que aquesta vegada ja sigui definitiva.

L'endemà també hi va haver una reunió familiar i no es va veure els pares de Manuel enlloc. Segons ABC, la tornada de la parella no ha agradat gaire a Natalia, que s'ha mostrat sorpresa i una mica desconfiada. S'estima més veure com evoluciona aquesta vegada la relació per tornar a tenir una relació normal amb Amelia.

Amelia Bono i família
Raphael no ha assistit a la festa de la seva nora. Sí que ho han fet el pare d'ella, José Bono i la seva família | INSTAGRAM

Fins que això no passi i es demostri que aquesta vegada la tornada ja és definitiva, Raphael i la seva senyora prefereixen mantenir-se en un discret i expectant segon pla.