Primer pla d'Isabel Rábago.

Isabel Rábago s'afarta i encén les alarmes del seu marit Carlos

Isabel Rábago no està disposada que se segueixin explicant mentides

Isabel Rábago ha arribat al límit. La col·laboradora de televisió no ha pogut evitar saltar pels aires en la seva última intervenció televisiva, i això és una cosa que ha deixat molt preocupat el seu marit Carlos.

Com tots sabem, la periodista sempre ha estat una gran defensora de Rociíto i del seu testimoni. Des de molt abans que Carrasco expliqués públicament l'infern que va viure amb Antonio David Flores, la comunicadora ja es va posicionar al seu costat.

Primer pla d'Isabel Rábago enfadada durant una intervenció a un plató
Isabel Rábago sempre ha defensat el testimoni de Rociíto | Mediaset

Però aquesta decisió li ha donat a Isabel Rábago algun maldecap. Abans de l'esperat retorn televisiu de la filla de Rocío Jurado, la col·laboradora de Telecincoes va convertir en una de les persones més qüestionades de la cadena.

I és que, els últims 20 anys, l'exguàrdia civil va dedicar la seva vida a tacar la imatge de la seva exdona per tots els platós de televisió. Per això, Carrasco i tots els seus defensors han estat durament criticats durant tot aquest temps.

Ara, i gràcies al fet que la mare de Rocío Flores ha decidit donar la cara públicament, aquesta polèmica ha fet un gir de 180 graus. I, encara que cada vegada hi ha més persones que se'n creuen la versió, Isabel Rábago segueix patint les conseqüències d'haver estat una de les grans defensores de la televisiva.

Isabel Rábago explota en directe

Isabel Rábago s'ha convertit en una de les protagonistes principals de l'últim programa de Viva la vida. Aquest diumenge, 3 de juliol, Raquel Mosquera va anar al format per parlar de l'últim capítol d'En el nombre de Rocío.

A la tercera entrega d'aquesta sèrie-documental, Rociíto va parlar de la relació que va tenir el seu pare amb la perruquera. En aquest, la filla del boxejador no va tenir objeccions a explicar alguns dels problemes que va tenir la parella abans de la mort de Pedro Carrasco.

Després d'escoltar tot el que va dir la televisiva, Mosquera va decidir acudir al programa on treballa Isabel Rábago per respondre públicament a la seva rival.

Imatge de Raquel Mosquera plorant.
Isabel Rábago desmenteix Raquel Mosquera | Telecinco

Durant els primers minuts de l'emissió, la tertuliana va denunciar públicament que diversos col·laboradors de Viva la vida se n'havien rigut, i això és una cosa que a la periodista no li va semblar gens bé.

«M'ha semblat un inici de programa terrible pel qual s'ha dit, s'ha assegurat i s'ha assenyalat», va assegurar Isabel Rábago molt molesta.

«El tema de Rocío és molt complicat per a tots. Que se'm digui en un plató de televisió que ric, que menyspreu, que faig gestos i que pràcticament faig 'bullying…'», prosseguia el seu discurs.

«Que se'm digui això a mi i a aquesta senyora d'aquí[Alejandra Rubio], i que hi hagi companys que pugin al carro i reafirmin això, em sembla que és lamentable. Sobretot quan, ni tan sols, et donen opció a contestar perquè no es pot contestar», va sentenciar visiblement enfadada.

Imatge de Raquel Mosquera i Alejandra Rubio al plató de Viva la vida
Isabel Rábago i Alejandra Rubio s'enfronten a Mosquera | Telecinco

En aquest moment, Emma García va interrompre la seva companya en sentir-se assenyalada per les seves paraules. «Aquí entro jo. Quan no hi ha hagut opció de contestar? Alejandra ha contestat. Hauries d'haver-m'ho dit, m'hauria agradat. La primera que ha dit que no ha vist aquestes rialles, però que el controlaria perquè no passés, he estat jo», li responia a la periodista.

Per la seva banda, Isabel Rábago va voler deixar clar que no era una indirecta cap a la presentadora, sinó més aviat cap a Raquel Mosquera. Tot i això, la basca es va sentir directament assenyalada, preguntant: «Quan dius que no has tingut l'oportunitat de parlar, qui és la que dona aquí els torns?».

Finalment, Emma va decidir no fer més llenya al foc i va voler tancar aquest malentès. «No m'ho prenc com una cosa personal. Et conec i, és més, tu em coneixes a mi», sentenciava.