Imatge d'Emma García.

Emma García ja no pot més i assumeix el fracàs

Emma s'enfronta a diversos col·laboradors

Emma García assumeix que li queden molt pocs dies al capdavant de Viva la vida. Està previst que a finals de juliol la cadena cancel·li el programa. Això ha provocat que molts dels col·laboradors es trobin més nerviosos del normal.

Saben que perdran la feina i no ho tindran gens fàcil per fer-se un lloc en altres formats de la casa. El cap de setmana passat es van viure en directe moments de molta tensió que van obligar la basca a intervenir.

Emma García es va mostrar molt molesta amb l'actitud dels tertulians després que es desfermés una picabaralla entre ells. Raquel Mosquera va ser la que va iniciar l'enfrontament després de retreure a Alejandra Rubio que li fes ganyotes mentre parlava. Això va originar que la resta de col·laboradors també aixequés la veu per criticar la mala actitud de la perruquera.

Emma García seriosa
Emma García sap que li queden molt pocs dies al format. | Telecinco
 

La vídua de Pedro Carrasco, molt crítica amb Rociíto, va voler denunciar els gestos de menyspreu que li dedicava la filla de Terelu. Ja se sap que hi ha una relació estreta entre les Campos i l'ex d'Antonio David.

«Una cosa és que diguin una cosa que no és adequada, una altra cosa és fer rialles, ganyotes», li va recriminar Raquel. Alejandra va intentar defensar-se assegurant que mai havia tingut intenció de faltar-li el respecte. «No tot gira al teu voltant», va assegurar.

Va continuar dient que «no et falto el respecte, però tu sí que ho estàs fent traient el tema de la meva àvia». Aquesta topada entre les col·laboradores va ser aprofitada també per Marina Esnal, que destapava un comportament similar en altres tertulians amb ella.

Es van viure uns minuts una mica tensos, on els presents al plató no deixaven de trepitjar-se. Tots volien respondre-li a la perruquera. A casa era pràcticament impossible escoltar-los.

Emma García va haver de treure el seu caràcter i retreure'ls aquests gestos amb l'audiència. Entenia que se li faltava el respecte als espectadors que seguien l'espai des de casa seva.

«Què us donin i us busqueu la vida! Som prou grans per escoltar totes les opinions, amb educació i respecte», va deixar anar la presentadora. «No ens posem ara a dir: 'A mi m'ha passat això', 'quan tu parles, un fa gestos...'».

Va voler deixar-los clar que «quan he vist alguna cosa, he entrat ràpidament». No volia que se li escapés el programa de les mans. Semblava que tots tenien comptes pendents amb algun company.

La periodista basca s'interessà durant la tarda pel silenci d'Isabel Rábago. Es va mantenir callada durant força temps. Assegurava que no es tractava de res personal amb ella, però sí que estava farta del que havia viscut al començament de l'espai.

Va explicar que «el tema de Rocío és molt complicat per a tots. A mi que se'm digui en un plató que ric, faig gestos i hi hagi companys que pugin al carro. Em sembla que com a company és lamentable, sobretot quan ni tan sols et donen l'opció a contestar», va apuntar.

Emma García, esquitxada pel nerviosisme dels col·laboradors

Emma García va intentar defensar-se després de les paraules que Raquel Mosquera va dedicar a Alejandra Rubio. «Una cosa és que un rigui, o l'altre somrigui. Jo no he vist res», va assenyalar la comunicadora.

Ha aclarit que «normalment, jo em puc perdre moltes coses. Però tinc un director, una subdirectora, el regidor, i en cap moment m'han fet saber això perquè no ho haguessin permès», ha afegit.

Pla general del plató de Viva la Vida.
Es van viure moments tensos al plató de 'Viva la vida'. | Mediaset
 

Va intentar calmar així la perruquera, que estava visiblement alterada. No entenia que li fessin burla cada cop que hi intervingués.

Emma va intentar treure importància a l'enfrontament. «Hi ha vegades que jo parlo i d'altres riuen, però no li dono importància perquè penso que algú ha dit per sota alguna ximpleria. Vull pensar que no és cap a tu», ha defensat.