Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Antonio David Flores somrient sense mirar a càmera

Antonio David confirma que Rociíto no va complir la promesa feta durant la malaltia

L'exguàrdia civil va ser testimoni del desig que li va demanar Rocío Jurado a la seva filla abans de morir

Antonio David Flores, un cop més, ha estat testimoni de les declaracions que ha donat la seva exdona. I és que, des que es va estrenar l'any passat Rocío, contar la verdad para seguir viva, l'exguàrdia civil no ha parat de ser a l'ull de l'huracà.

Després del polèmic testimoni de Rocío Carrasco, Antonio David va ser acomiadat i vetat de manera immediata de Telecinco, la cadena on treballava. Així mateix, va haver de fer front als constants atacs i missatges d'odi per part del públic que donava suport a Rociíto.

Tanmateix, encara que això va començar fa una mica més d'un any, el cert és que Antonio David segueix vivint un autèntic calvari. I no n'hi ha per menys perquè la seva exdona segueix relatant episodis polèmics viscuts amb ell i amb la resta de la seva família més mediàtica. Per aquesta raó, continua al centre de la polèmica.

Amb l'estrena d'En el nombre de Rocío, la dona de Fidel Albiac, de nou, ha posat contra les cordes els seus detractors més grans: la seva família mediàtica i el seu exmarit.

En aquesta ocasió, el sisè episodi de la docu-sèrie ha revelat alguns secrets a la llum sobre la relació entre dos personatges clau. Així mateix, Antonio David ha vist que la seva exdona va incomplir una important promesa a 'La Jurado' quan estava convalescent.

Imatge d'Antonio David Flores al cotxe.
Antonio David Flores viu una tensa situació | GTRES

L'últim desig de Rocío Jurado

El tema de l'episodi de divendres passat, 22 de juliol, era la mort de Rocío Jurado a causa d'un càncer de pàncrees. Sens dubte, un esdeveniment que va acabar trencant del tot la relació de l'ex d'Antonio David amb el clan Mohedano-Ortega.

Per començar, la filla de Pedro Carrasco va aclarir que va ser el mateix Fidel Albiac qui va aconsellar a la cantant que tractés la seva malaltia a Houston. Fins i tot, tota la família es va mostrar d'acord tret d'un membre en concret: Ortega Cano.

Segons l'exdona d'Antonio David, el destre es va negar a traslladar-la allà. De fet, no hi ha dubte que la seva negativitat es pot provar amb les imatges que van sortir al seu moment, on mostren els gestos d'incomoditat per part de l'extorero.

Imatge de Rocío Carrasco a 'En el nombre de Rocío'.
La mare de Rocío Flores treu a la llum la veritable relació entre el marit i la mare | Mediaset

D'altra banda, Rociíto s'ha volgut sincerar destapant la conversa que van tenir ella, Fidel i la seva mare abans de morir l'artista. «La meva mare estava molt feble, però molt feliç. Ens va trucar a tots dos, es va quedar mirant-me a mi i agafant la mà a Fidel», començava dient.

«Em va dir: 'Rocío, tu no pensaràs que jo em moriré sense deixar-te casada amb aquest, oi?'», relatava. «En aquell moment se'm van saltar les llàgrimes perquè ja sabia o intuïa el que passaria. Ens va dir: 'demà us caseu aquí, truco al pare Ángel i estem José, Fidel, tu i jo i ningú més, i ja marxo tranquil·la'», va explicar summament emocionada.

Tot i les bones intencions de 'La Jurado', Antonio David sap perfectament que no es va produir mai aquest casament. I és que la mare de Rocío Flores no va aconseguir complir l'últim desig de la seva progenitora, la veritat és que finalment sí que va contreure matrimoni amb el sevillà, però l'any 2016.

Sens dubte, la conversa que van mantenir tots tres ha demostrat la bona relació que hi havia entre Fidel Albiac i l'exsogra d'Antonio David. D'altra banda, l'exguàrdia civil haurà de fer front, novament, a la polèmica perquè s'han posat en dubte les declaracions que ell va oferir al seu moment.

I és que l'ex d'Olga Moreno en innombrables ocasions ha afirmat que Rocío Jurado no sentia estima cap a Fidel Albiac. No obstant això, tot indica que no era així.

Fidel Albiac va allargar la mà a Rocío Jurado quan més la necessitava

D'altra banda, l'exdona d'Antonio David Flores ha cregut necessari recordar que la majoria dels seus familiars han assegurat alguna vegada que la cantant no veia amb bons ulls la parella de la filla. Tot i això, la mare de Rocío Flores s'ha encarregat de desmentir aquesta teoria.

Projectant un famós reportatge que va fer Rosario Mohedano a la seva tia, Rocío Jurado, va ser la manera com va mostrar, encara més, la veritable relació entre ells dos.

«Fidel ha estat esgarrapant per tal que jo tingués els metges adequats. I mirant i treballant molt en aquest sentit, perquè ell volia que jo tingués el millor. La família estava una mica ofuscada», explicava.

«I ell estava des d'una perspectiva en què ha lluitat molt perquè jo tingués tot el tractament adequat, preguntant i mirant-ho tot», ha confessat.