Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Joaquin Prat

Joaquín Prat s'atreveix a explicar com es troba després de trencar amb la seva xicota

Joaquín ha confessat que torna a estar solter

Joaquín Prat fa molt de temps que treballa davant de les càmeres i sap com funciona aquest món. Però ha comès un error que pagarà força car: ha revelat que torna a estar solter i que ha trencat amb la seva última xicota. Després de posar punt final a la seva relació amb Yolanda Bravo va tornar a trobar l'amor, però no li ha durat gaire.

Joaquín Prat li ha fet una broma a la seva companya Patricia Pardo i aquesta li ha respost d'una manera força intel·ligent. «A tu, qui et rega les plantes?», li ha preguntat el presentador, esperant que digués alguna cosa sobre Christian Gálvez. El problema és que la periodista és molt intel·ligent i li ha tornat la pilota preguntant-li el mateix.

Joaquín Prat i Patricia Pardo
Joaquín Prat ha viscut un moment molt feliç amb la seva companya. | Telecinco
 

Joaquín, amb la seva resposta, ha deixat clar quin és el seu estat sentimental: està solter, no té parella ni té ganes de tenir-la. «Jo no tinc plantes, al meu cor tampoc perquè no floreixen», ha contestat l'amic d'Ana Rosa Quintana. D'aquesta manera, ha deixat clar que ha passat alguna cosa en el seu últim idil·li que li ha fet perdre la il·lusió.

Joaquín és una de les grans estrelles de Telecinco, així que entén que la premsa parli de la seva vida privada en certs moments. Tot i això, té clar que no entrarà en jocs que no el beneficien. Per això no respon cap pregunta que tingui a veure amb la seva intimitat, la porta està completament tancada.

Prat respecta la feina dels reporters i sempre respon a tot de manera amable, però manté les distàncies per prudència. Els ha advertit que no contestarà res que no tingui relació amb el terreny laboral. No es vol convertir en una cara més de la crònica social, tot i que podria viure molt còmodament parlant de la seva família.

Joaquín Prat, enxampat amb la seva nova xicota

Joaquín prefereix no donar explicacions sobre certs assumptes, així que no va comentar res quan es va separar de Yolanda Bravo. La revista Diez Minutos va fer créixer la tensió quan va publicar unes imatges del presentador acompanyat de la seva nova relació. Aquesta noia es diu Ana i és la seva última parella, ningú sabia que la relació havia acabat.

Primer pla de Joaquín Prat.
Joaquín Prat és molt gelós amb la seva intimitat. | Europa Press
 

Prat ha sorprès els seus després de confessar com es troba el seu cor, tot i que ho ha fet de manera involuntària. Estava fent una broma a Patricia Pardo i no s'esperava que això arribés tan lluny, la seva intenció no era confessar la seva solteria. Els espectadors han reaccionat bé aquesta notícia i s'han llançat a les xarxes per comentar amablement l'incident.

El comunicador viu un dels moments més àlgids de la seva carrera, però ha de resoldre un assumpte important. Desitja retrobar-se com més aviat millor amb Ana Rosa Quintana, a qui considera una amiga molt especial. La presentadora està a punt de tornar a Telecinco perquè ha aconseguit vèncer la lluita contra una dura malaltia.

Joaquín Prat ha despertat la curiositat dels seus

Joaquín va fer un viatge a les illes Maldives i Diez Minutos va plantejar la possibilitat que ho hagués fet al costat de la seva xicota Ana. Cap periodista ha esbrinat quan es va acabar la relació, així que la teoria anterior podria ser certa. Els reporters tenen més curiositat que mai i és possible que la veritat no trigui gaire a sortir a la llum.

Prat seguirà les normes i no parlarà de la seva vida privada perquè vol protegir el seu entorn. Una part de la seva família també és famosa, però hi ha membres que no estan interessats a cridar l'atenció. El presentador és molt respectuós i no incomodarà ningú del seu nucli proper, sigui o no sigui parella seva.