Primer pla de Yulen Pereira.

Yulen Pereira es trenca i assumeix el fracàs de la seva relació amb Anabel Pantoja

Anabel ha hagut d'afrontar la trista realitat després de tornar d'Hondures

La relació entre Anabel Pantoja i Yulen Pereira semblava un conte de fades a Hondures. Tot i això, ara que ha acabat el seu pas pel reality i que han tornat a Espanya, tots dos han topat amb la trista realitat.

A la Pantojita li ha tocat descobrir que a la seva sogra no li cau gaire bé i també ha hagut de suportar els atacs del seu ex, Omar Sánchez, amb qui té una conversa pendent. De fet, Anabel trencava a plorar en comprovar el que Arelys n'ha dit al plató, posant en dubte les seves intencions i deixant clar que no li agrada la seva família.

Muntatge fotogràfic de Yulen Pereira i Anabel Pantoja a Supervivientes
Muntatge de Yulen Pereira amb Anabel Pantoja a 'Supervivientes' | Catalunya Diari

La cosina de Kiko Rivera titllava de «xocant» la situació. I malgrat que presumia del bon rotllo que hi havia amb la mare del seu xicot, ara ja no sap què pensar.

«No sé si li agrada o no», assenyalava trencada després de veure totes les imatges. «Jo la vaig veure bé, però no sé si m'accepta com a amiga del seu fill... o no ho sé». Això sí, deixava molt clar que li agradaria que li donés una oportunitat, reafirmant-se en els seus sentiments per Yulen.

«La vaig veure, em va fer una molt bona sensació. Fantàstic el que vam parlar allà. Em quedo amb el que em va dir. Una senyora fantàstica», deia sobre la primera impressió que havia tingut d'ella.

Anabel Pantoja i Yulen Pereira
Anabel Pantoja podria acabar enamorada de Yulen | TELECINCO

«Segur que al final marxem juntes a comprar», assenyalava donant poca importància al gran disgust que s'havia endut. D'altra banda, Yulen procurava tranquil·litzar la seva xicota assegurant-li que tot estava bé. «La meva mare no ha dit mai que no li agradis», li deia des de plató. «Tota la meva família i amics estan bojos per conèixer-te», confessava. «Tots t'estimen un munt, jo el primer», afegia. «No et preocupis, que tots estem aquí esperant-te».

Anabel Pantoja topa amb la trista realitat després de tornar

«'Nena', Arelys t'estima un munt, no facis cas a les imatges que estàs veient. Escolta'm a mi i confia en mi», insistia el tirador. «Ella ja sap que l'estimo moltíssim, m'ha canviat la vida, i el concurs, sobretot», confessava Pereira declarant el seu amor una vegada més. No obstant això, pot ser que canviï d'opinió després de veure la reacció d'Anabel quan ha hagut d'enfrontar-se al menyspreu del seu ex.

Omar Sánchez donava per acabada la seva història amb la Pantojita i assegurava que se sentia molt dolgut amb ella per haver passat pàgina tan ràpid i públicament.

Anabel Pantoja i Yulen Pereira
Anabel Pantoja i Yulen Pereira han d'enfrontar-se a molts obstacles per salvar la seva relació | MEDIASET

La mateixa Anabel reconeixia sentir-se avergonyida per haver-se deixat portar per la passió a les platges hondurenyes. «No me'n sento orgullosa. Crec que és una cosa que em podria haver estalviat». «Jo em poso al lloc de les altres persones, i a mi no m'agradaria», sostenia fent referència a Omar. «Demano perdó, però ja està, s'ha acabat».

Tot i que el que no s'esperava era l'esbroncada que li donaria la seva mare, Merchi . «Quan arribis aquí ho veuràs tot tranquil·lament i trobaràs els motius i les explicacions pel que tots hem fet. La resta ja ho aniràs solucionant i solucionant a mesura que vagin passant els dies», li deia una mica decebuda.

Anabel Pantoja i Omar Sánchez
Omar Sànchez ja no vol saber res d'Anabel Pantoja | GTRES

D'això, la neboda d'Isabel Pantoja es defensava assegurant que no és 'Bin Laden'. «No he de solucionar tres-centes coses, només he de continuar vivint, perquè gràcies a Déu a cap de vosaltres, que sou el més important de la meva vida, li ha passat res. Jo ja viuré la meva vida», deixava caure.

Mentrestant, sembla que Omar no té cap intenció de parlar amb la seva ex. «No tinc cap intenció de contactar-hi», remarcava. «Està molt feliç vivint al marge d'Anabel i de qualsevol polèmica», comentaven des del seu entorn més proper.

▶️ La felicidad de Ana Luque al llegar a España tras ser expulsada de Supervivientes 2022