Primer pla de Paco Léon.

Paco León i la seva família, enxampats mentre gaudeixen de la seva passió oculta

Paco León viu el seu millor moment al costat del que més vol

L'actor i director sevillà Paco León gaudeix d'unes vacances merescudes a l'illa menorquina. El sevillà ha compartit amb els seus seguidors diferents moments de la seva estada a Menorca. Mentre els seus seguidors es fan ressò de la foto que ha compartit a les platges de Menorca, l'actor gaudeix del que més vol.

Paco León ha debutat en ple Hollywood compartint pantalla amb Nicolas Cage i Pedro Pascal a la pel·lícula El insoportable peso de un talento descomunal. A més, l'actor es troba de celebració pel desè aniversari del seu exitós debut com a director de Carmina o revienta, a part de diversos projectes que s'han d'estrenar. L'actor gaudeix d'un dels millors moments laborals de la seva vida.

Tot i haver saltat a la catifa vermella de Hollywood, Paco León és conscient d'on ve i sap mantenir molt bé els peus a terra. El motiu: la seva família i els seus amics més íntims, ja que a l'actor li encanta passejar i gaudir dels petits i grans plaers de les vacances d'estiu.

Durant el descans a l'illa menorquina, el sevillà ha volgut pujar les temperatures dels seus seguidors d'Instagram. Des que Ana Obregón posés de moda els posats estiuencs, són molts els actors que s'han unit a aquesta pràctica. Per això, Paco León ha compartit una fotografia d'allò més provocativa i sensual.

Durant aquests dies, també hem pogut veure Paco León relaxar-se a les platges de Cadis passant-ho increïblement bé amb la seva filla. Manuela només té 12 anys i comparteix una gran afinitat amb el seu pare. La filla de l'actor és fruit de la relació amb la seva parella Anna Rodríguez Costa, la confident més gran de Paco León.

L'èxit de Paco León

L'actor i director Paco León amb 47 anys està gaudint dels seus millors èxits professionals. Es va donar a conèixer al mític programa d'Homo Zapping, un format d'humor on el sevillà imitava l'exmodel Raquel Revuelta o la fabulosa Anne Igartiburu. Posteriorment, va saltar a Telecinco per fer de Luisma en Aída, una sèrie que el va catapultar a l'èxit professional.

Farà qüestió de mesos, el sevillà va compartir plató amb el majestuós actor Nicolas Cage en un film anomenat El insoportable peso de un talento descomunal. És una pel·lícula que inclou nombroses referències a la dilatada carrera de l'actor americà, i és una versió exagerada i humorística de la seva pròpia vida.

La pel·lícula és una aventura on l'actor americà interpreta un home amb molts deutes i una mala relació amb la seva família. És en aquesta pel·lícula on Nicolas es veu obligat a acceptar una suma milionària per assistir a un curiós esdeveniment.

L'insuportable talent del director i actor Paco León només acaba d'enlairar-se. El sevillà estarà per a la pròxima edició del Festival de Cinema de Sant Sebastià, on estrenarà Rainbow. Un llargmetratge amb un matís contemporani i lliure de El mago de Oz, que arribarà als cinemes de tots els països el pròxim 23 de setembre. Una setmana després de l'esperada estrena, es podrà gaudir d'aquest meravellós film a la coneguda plataforma de Netflix.

Paco León ha aconseguit amb molt sacrifici arribar on és. Ha dedicat moltes hores de rodatge i dur treball per poder gaudir d'unes desitjades vacances estivals a l'illa menorquina. A la tornada de la seva desconnexió, l'actor té infinitat de projectes per fer i estrenar. Pel·lícules com ara Mamá o papá, les pròximes estrenes de Mari(dos) o She Loves You, entre molts més projectes.