Imatge de Rocío Carrasco.

Rociíto revela al seu gran amic què passarà amb la relació: «Només pot anar a pitjor»

Rociíto sap que ja no hi pot fer res i ja no pot amagar-ho més

Rocío Carrasco està més que satisfeta amb les paraules d'un dels personatges més influents de la televisió actual pel que fa al món del cor. Aquest famós comunicador, amic de la madrilenya, no ha tingut cap problema a fer-li costat un altre cop i ha fet quedar malament més d'un membre de la família més mediàtica.

Rocío Carrasco ha assistit a l'entrevista que Jorge Javier li ha ofert aquest dimecres a la revista de capçalera. Es tracta d'una publicació en què col·labora parlant sobre els famosos cada setmana dedicant-los un bloc d'allò més incisiu.

En aquest cas, el sempre incisiu presentador de Telecinco ha anat directament contra el clan Mohedano i ha enfonsat la imatge d'Ortega Cano, del qual ha dit que quan estava casat amb Rocío Jurado, «estava anul·lada» per ell i per la seva família.

Rocío Carrasco presencia la crítica més dura sobre la seva mediàtica família

Rocío Carrasco ha vist com el seu millor amic de la televisió ha fet esment de totes les mentides i incoherències de la mediàtica família de 'la más grande'. Ho ha fet en una entrevista que farà parlar molt durant les pròximes hores.

Rocío Carrasco i Jorge Javier Vázquez
Rocío Carrasco, satisfeta per les dures paraules que el seu amic ha dirigit contra la seva mediàtica família | CatalunyaDiari

Després d'explicar la seva veritat a Rocío, contar la verdad para seguir viva, Jorge Javier Vázquez va obrir els ulls i va canviar la seva opinió de forma radical respecte a la família de la madrilenya. Tenia una percepció equivocada sobre el que passava al si de la família de Rocío Carrasco, i es va posar de part de la televisiva.

Ara que sap el perquè d'aquesta mala relació de Rocío Carrasco amb la seva família i del silenci de la madrilenya durant 20 anys, té clares moltes coses. I així les ha exposat a l'entrevista que ha sortit avui publicada en una coneguda revista del cor.

«La mediàtica família de Rocío Jurado no té remei»

«La mediàtica família de Rocío Jurado no té remei», ha vaticinat el presentador de Sálvame . En primer lloc, el comunicador català assenyala amb el dit Amador Mohedano. I és que el defineix com la persona de la família mediàtica de Rocío Carrasco que «més mal ha fet a Rocío Jurado».

Captura de 'En el nombre de Rocío'.
Rocío Carrasco sap que l'entrevista farà parlar molt | Telecinco

«Sempre s'ha parlat dels tripijocs d'Amador Mohedano. Això no és nou, no s'ho ha inventat Rocío Carrasco», ha exposat a l'esmentada entrevista.

Així s'ha expressat el català després que la dona de Fidel parlés malament del seu oncle en un episodi monogràfic sobre ell a la docusèrie En el nombre de Rocío. A més, Jorge Javier tampoc no es va quedar curt parlant de Rosa Benito, la dona d'Amador. «A Rosa encara se la pot considerar un element folklòric, però no una persona amb credibilitat», confessa el català. «D'una mateixa història, la Rosa n'explica 20 versions. L'audiència no comprèn que no es posicioni».

No té pèls a la llengua a l'hora de parlar del matrimoni entre Ortega Cano i Rocío Jurado

D'altra banda, Jorge Javier prediu que «s'acosta una sequera» en relació amb Amador i amb la resta dels familiars de Rociíito. «Ja no els queda gaire a dir a la televisió», sentenciava Jorge de manera contundent.

Per si no n'hi hagués prou, l'amic de Rocío Carrascos'ha centrat en el matrimoni entre Rocío Jurado i Ortega Cano. «A les últimes imatges de Rocío Jurado, es veu que era una dona infeliç, era una dona totalment infeliç i n'estava farta». Així parla el comunicador sobre l'última etapa al matrimoni format per la Jurado i pel torero. «No hi ha cap dubte que Rocío volia separar-se, no era feliç», ha recalcat.