Primer pla de David Flores Carrasco

David Flores Carrasco, en xoc després de presenciar la baralla que ho canvia tot

David Flores continua sorprès després de les últimes notícies rebudes

David Flores Carrasco no està tenint un any precisament senzill. Ha patit la separació del seu pare i Olga Moreno, però, dins la seva família, s'acosten més ruptures. De fet, ja estaria al corrent de l'última discussió mantinguda entre dues persones molt properes a ell.

En els darrers dies, s'havia especulat molt amb la possibilitat que Ana María Aldón i Ortega Cano trenquessin el seu matrimoni. I és que la dissenyadora deixava entreveure als platós que la relació no travessava pel seu millor moment. La situació va arribar fins al punt que diumenge passat tot va saltar pels aires, segons la revista Lecturas.

La tia de David Flores, Gloria Camila, va mantenir un fort enfrontament amb la dona del seu pare. El torero també va intervenir a la picabaralla, portant-se possiblement la pitjor part. Finalment, va acabar instal·lat a casa de la seva filla, que va ser l'encarregada d'allunyar-lo de la modista.

Muntatge fotogràfic de Gloria Camila i David Flores Carrasco
David Flores Carrasco segueix amb atenció tot el que li passa a la seva tieta | Catalunya Diari

Segons sembla, tot va passar quan la col·laboradora va arribar a casa després de finalitzar la seva feina a Viva la vida. Una vegada més, Ana María aprofitava un programa de televisió per recriminar-li al destre la seva actitud. En aquesta ocasió, li retreia que mai li hagués plantat cara a la família.

Entenia que sempre havia patit contínues «faltes de respecte» per part dels seus familiars i ell havia optat per guardar silenci. Es tracta d'una actitud que es fa repetint des de fa molts anys, però ara l'ha portat a esclatar.

Totes les mirades estan posades a Gloria Camila, amb qui manté importants diferències des que va arribar a la vida d'Ortega Cano. La jove mai va veure amb bons ulls el matrimoni, però tampoc el comportament de la dissenyadora als platós. Sí, perquè sentia que traïa la confiança del seu pare amb les paraules que li dedicava.

David Flores Carrasco se n'assabentava fa uns dies a través de Sálvame que la parella podria estar separada. Una cosa que el torero va intentar desmentir poques hores després a la porta de casa seva. Visiblement molest carregava contra el programa i negava qualsevol mena de crisi.

En qualsevol cas, les darreres imatges i detalls que publica aquesta capçalera parlen per si mateixes. La situació entre el torero i Aldón passa pel seu pitjor moment, i l'ombra de la separació és més present que mai.

Ella confessa que «encara» està amb el seu marit, però alhora assenyala que està buscant habitatge i que la relació amb ell és inexistent. Hi ha diversos motius que podrien explicar aquesta situació tan tensa. De fet, a Sálvame es van encarregar de desvelar-los.

Imatge d'Ortega Cano, Ana María Aldón i Gloria Camila durant el funeral de Jaime Ostos
Ortega Cano, Ana María i Gloria Camila van protagonitzar un enfrontament que preocupa David Flores | GTRES

Segons Carmen Borrego, la modista «s'assabenta que s'estan fent moviments» per part del mestre. «Més que perjudicar-lo a ella, que també, perjudiquen la persona que tenen en comú», apuntava. Així doncs, desvelava que la decisió del vidu de Rocío Jurado és «posar la casa conjugal a nom de Gloria Camila».

David Flores Carrasco, preocupat per la seva tia

David Flores Carrasco sempre ha estat molt unit a la seva tieta, per qui sent admiració. Per això intenta estar al corrent de tots els moviments que es produeixin al seu voltant. Sap que Gloria Camila s'haurà de veure les cares en el futur amb Ana María, que promet donar molta guerra.

La col·laboradora de Viva la vida , segons van revelar a Sálvame , «té una gran preocupació pel dia en què es materialitzi la separació». Li interessa conèixer en «quines condicions quedarà la persona que té en comú. Lluitarà i aguantarà per ella fins a saber en quines condicions la deixa».

Borrego també va explicar que «tem i està espantada per accions que puguin afectar-la com a mare». Tot això passava l'endemà que l'andalusa aclarís que «tot va millor». Si bé es trobava millor d'ànim, però no volia entrar en detalls sobre la seva situació sentimental.

David Flores desitja que tot se solucioni com més aviat millor i que Gloria Camila surti tan bé com sigui possible. I és que no vol que pateixi tant com ell quan li van comunicar la separació del seu pare i l'Olga.