Primer pla de Rosa Benito enfadada.

Rosa Benito, enxampada parlant de la intimitat d'Ortega Cano

Rosa Benito, la dona de les mil cares

Rosa Benito és un dels personatges televisius del moment. Una dona que s'ha sabut reinventar a si mateixa, tot i seguir sempre el fil conductor de la seva fama: ser cunyada de Rocío Jurado.

Benito va començar la seva trajectòria televisiva de manera discreta i sempre a l'ombra de 'La más grande'. Des que es va colar al backstage d'un concert de Jurado i va captivar Amador Mohedano, Rosa va ser una més de la família.

Rosa Benito emocionada a l'homenatge a Rocío Jurado
Rosa Benito, sempre disposada al drama, a l'últim homenatge a Rocío Jurado. | GTRES
 

No només en l'àmbit personal, sinó també al professional. Es va convertir en la perruquera i maquilladora de Rocío Jurado i amb Amador, el seu mànager, va treballar per a l'artista fins al final dels seus dies.

Amb la mort de Jurado, Rosa Benito es va deixar anar definitivament i va començar una carrera com a col·laboradora de televisió. Ja durant l'última època de Jurado, Rosa va començar a tenir una xarxa de contactes amb periodistes i persones relacionades amb els mitjans de comunicació.

Primer a través del seu marit, després ja per si mateixa, va aconseguir feina a Telecinco i fins avui, més de quinze anys després.

Rosa Benito no desaprofita la seva oportunitat

Rosa ha treballat durant molts anys a Sálvame, ha participat en realities o ha cremat les seves aliances de casament en directe. Tot i això, quan les coses s'han torçat, ha mirat al cel, se li han humitejat els ulls i ha revelat alguna anècdota al costat de Rocío Jurado.

L'artista ha estat una mena de garantia perquè Rosa seguís a la televisió. Les seves opinions sobre el conflicte familiar han anat variant segons l'interlocutor, el programa o les circumstàncies. Darrere d'un somriure seductor i d'una cabellera rossa s'amaga una dona la veritable cara de la qual està veient ara la llum.

La seva neboda Rociíto és l'encarregada de repassar, un per un, tots els membres de la seva família mediàtica. Amb En el nombre de Rocío, està donant una imatge fins ara desconeguda de tots ells i Rosa no en surt precisament ben parada.

Rosa Benito i els comentaris ofensius amb Ortega Cano que pocs coneixien

Rosa Benito sempre s'ha esforçat per quedar bé amb tothom, una cosa que no sempre s'aconsegueix. Ja l'han enxampat dient mentides o, dit altrament, versions contradictòries d'un mateix fet que canvia amb el pas del temps.

Ella sempre ha defensat que Ortega Cano i Rocío Jurado van ser molt feliços fins a la fi dels seus dies, una cosa que la seva neboda desmenteix rotundament. A Rosa Benito, no obstant això, la va delatar ja al seu moment el germà d'Ortega Cano, Eugenio.

En un vídeo que circula per les xarxes socials i que pots veure aquí María Patiño pregunta a Eugenio per com anomenen a Ortega Cano els seus cunyats. La resposta és clara i és no precisament agradable.

Eugenio acusa Rosa i Amador d'aprofitar-se d'Ortega Cano i de no importar-los denigrar la seva imatge pública per guanyar ells diners i hores de televisió.

Aquest testimoni pren ara una especial rellevància, ja que coincideix força amb el que està explicant Rociíto de la seva tia Rosa Benito. De fet, un dels episodis que explica la filla de Rocío Jurado ha deixat sense paraules el públic.

Ja a la fase terminal del càncer, Rocío va trucar a Rosa perquè l'ajudés a pentinar-la, i Benito, que ja havia començat a pul·lular pels platós de televisió es va negar. «Com he de venir a pentinar-te, Rocío, si ara m'estan pentinant a mi?». Disset anys més tard, a Telecinco continuen pentinant Rosa Benito perquè surti espectacular als platós de televisió.