Fotomuntatge de José Ortega Cano i Antonio David Flores

Antonio David confirma el que tothom sospitava sobre la seva relació amb Ortega Cano

Antonio David hauria traït de la pitjor manera el torero

Jorge Javier Vázquez concedia aquesta setmana una entrevista a la revista 'Lecturas' disposat a llançar-li un últim i dolorós cop a Antonio David Flores.

Així, advertia a Gloria Camila que descobriria una cosa relacionada amb el seu pare que no li faria gens de gràcia. Una cosa que passava just durant el confinament, quan l'exguàrdia civil s'allotjava a casa seva.

Segons sembla, durant aquest període Antonio David traïa de la pitjor manera Ortega Cano per guanyar-se el favor dels seus caps a 'Sálvame'.

Primer pla d'Antonio David Flores mig somrient
Antonio David Flores hi hauria traït de la pitjor forma Ortega Cano | GTRES

«Antonio David és una màquina de fer mal i mai se'n penedeix. Antonio David mai ha rectificat o demanat perdó de cor. Mai ha fet una abraçada amb sentiment a aquella persona a qui ha fet mal», sentenciava Vázquez en la seva entrevista .

«Ell mai s'ha preocupat per ningú després de fer-li mal al plató. Mai fa un pas enrere», acusava el presentador al pare de Rocío Flores. «Perquè et facis una idea d'això, t'explicaré una cosa i m'agradaria que Gloria Camila en prengués nota», advertia la noia.

Gloria Camila
Gloria Camila acaba de descobrir que Antonio David juga a dues bandes | Telecinco

«Quan Antonio David torna al programa, jo em trobo amb una persona molt pilota amb la cúpula, que està contínuament oferint-los tema en una actitud molt servil», comença dient.

«Durant el confinament, en aquella època en què es quedava a casa de Gloria Camila, per guanyar punts davant de la direcció i oferir temes que li permetessin estar al candeler, va filtrar que Ortega Cano se li va insinuar al Central Park de Nova York», desvelava.

Gloria Camila descobreix la gran traïció d'Antonio David a Ortega Cano

«Ell va ser la persona que li va filtrar a la direcció. Ell. Si no, de quina manera ho sabem nosaltres i muntar un número amb aquesta història? Va ser Antonio David qui ho va explicar. Ell s'escapolia per no dir-ho davant quan ja ho havia dit darrere de les càmeres», revelava.

«I segur que diria a Gloria Camila: 'Com són aquests de 'Sálvame'! Fixa't, que jo estic intentant defensar per sobre de tot el teu pare'. Quan havia estat ell qui ho havia filtrat! Aquest és Antonio David!», apuntava demolidor.

Tot i que Ortega Cano ara defensa a qui fos marit de Rociíto, tots dos van passar molts anys enfrontats. De fet, el dretà arribava a acusar-lo en ple directe de ser un maltractador.

Primer pla de José Ortega Cano amb cara de sorpresa
Ortega Cano no vol saber res de la darrera polèmica | GTRES

«Hi ha molta gent de testimoni que la vas maltractar...», apuntava el destre. «Haurà de demostrar els maltractaments que jo he fet a Rocío, i a partir d'ara començarem a jugar», li responia amenaçant Antonio David.

«Tu l'únic que has fet és viure de Rocío Carrasco, i tu no ets un bon pare», prosseguia el llavors marit de Rocío Jurado.

«M'agradaria que almenys, ja que parles de testimonis, em donessis noms i cognoms d'aquells metges i d'aquella gent que suposadament són testimonis d'una mentida. Vull, que a part d'aquests impulsos que et donen, m'argumentis alguna cosa», insistia a provocar-li l'exguàrdia civil.

Fotomnuntatge d'Ortega Cano i Gloria Camila
Gloria Camila i Ortega Cano estan molt units | Catalunya Diari

En aquell moment, li advertia públicament: «Jo callaré la manera que tu i Rocío Jurado vau fer per adoptar els teus. Però jo tot això m'ho guardo, perquè tinc dignitat», tancava.

Una clara amenaça que va fer efecte en el torero, que des de llavors no tornava a pronunciar-se en contra. «No només no tenia amor a la seva dona, però ni als seus fills, ni als seus pares», arribava a declarar Ortega Cano al tribunal de la Rota.

«El matrimoni que Antonio David havia contret tenia més valor cap a fora, cap al lluïment social. El que pretenia era muntar l'escàndol i viure de l'escàndol. David ha fet fortuna per aquest camí, i ho segueix fent: ha trobat una mina en aquest plet», s'explica.

Encara que aquest enfrontament semblava haver quedat en una mera anècdota, la traïció que acaba de treure a la llum Jorge Javier, promet continuar fent parlar molt. De fet, el vidu de 'la Més Gran' no volia ni sentir a parlar del tema quan els reporters li preguntaven sobre això.