Primer pla d'Antonio David Flores

Antonio David fa una crida: «Tots al carrer, jo també hi seré»

Antonio David vol rebre el suport en un acte públic que se celebrarà en uns dies

Quan encara estem estupefactes perquè ha sigut vist sol·licitant un habitatge per a persones sense recursos, Antonio David torna a cobrar protagonisme. El motiu no és altre que ha fet servir el seu canal a Youtube per fer una crida.

En concret, ha publicat un vídeo on demana que se l'acompanyi a una cita molt especial. Estem referint-nos a la concentració que han organitzat els seus seguidors, l'anomenada Marea Blava i que tindrà lloc el pròxim 13 de novembre a Màlaga.

Antonio David demana suport per a la manifestació

A partir de les 13:00 és quan està previst que s'iniciï aquesta 'reunió', que ja té autorització per part de la Subdelegació del Govern, i tindrà com a punt de referència el carrer Miguel Mérida de Nicolih, al costat del Palau dels Esports.

L'objectiu d'aquesta és que es freni l'assetjament mediàtic que està patint la família Flores-Moreno, però especialment el que està patint des que se'n publiqués la seva separació d'Olga.

Tan important és per a ell aquesta cita que no ha dubtat a pujar un vídeo a Youtube per cridar a acudir-hi. Així, en aquest ha dit: «El motiu d'aquesta concentració és que la gent està cansada de tanta mentida i tant d'atropellament, de tanta injustícia. Per això no només ja en xarxes socials es faci menció a tot això, també que es concentri al carrer».

«La gent es rebel·la i ha sorgit el hashtag #Yomerebelo. Aquesta concentració es farà des del respecte. I des d'aquest posarem de manifest totes les injustícies i les coses amb què no estem d'acord».

En aquest punt, Flores ha volgut demanar una mica més a les persones que hi acudiran: «No entrarem en provocacions de gent que potser no vol que això surti bé. I, per descomptat, mantenint totes les mesures sanitàries: metre i mig de seguretat, mascareta i altres».

Això sense oblidar que ha sol·licitat que tots els assistents portin posada una samarreta de color blau. Tot seguit, ha afirmat: «Jo també hi seré i ho faré per tornar-vos justament tot el que heu fet amb mi i amb la meva família durant aquests mesos i anys. És la forma que em queda de demostrar-vos l'afecte que us tinc».

Foto del personatge fumant
Antonio David ha confirmat que estarà a la cita | Cedida

El que desconeixem és si anirà sol o estarà acompanyat de la seva encara dona i fins i tot de la seva filla, Rocío Flores. D'altra banda, qui sí que ha confirmat també la seva presència és Raquel Moreno, la germana d'Olga. És més, no deixa de 'promocionar' la 'reunió' a través del seu compte de Twitter.

Antonio David mostra el seu agraïment als qui li donen suport

De la mateixa manera, ha tingut paraules per a tots els grups que li donen suport des que va participar a 'GH VIP'. Exactament, ha dit: «No m'han deixat anar la mà ni a mi ni a la meva família. Hem sigut tendència a les xarxes socials».

«El moviment s'ha sentit a tots els mitjans de comunicació. I hi ha una cosa que no m'ha deixat de sorprendre durant tots aquests mesos. I és que quan estic al carrer la gent em veu i em diu 'jo soc de la Marea Blava'».

Així mateix, ha afegit: «Imagineu-vos com hem arribat a créixer i el gran moviment en què ens hem convertit».

Finalment, ha volgut acabar el seu vídeo d'aquesta manera: «A tots els que acudireu a la concentració i als que no, però ens doneu suport a xarxes, us estaré infinitament agraït. Gràcies de cor pel vostre suport. Ens veiem aviat i petons a tots».