Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Kiko Rivera

Kiko Rivera deixa clar qui és l'amor de la seva vida amb un missatge a Isabel Pantoja

El DJ ha compartit un vídeo molt tendre de la seva filla Carlota

Si d'alguna cosa pot presumir Kiko Rivera és de l'afecte que li tenen les filles, Ana i Carlota. Elles són el motor que l'ha ajudat a tirar endavant en el seu pitjor moment.

Una vegada més, el DJ ha donat una lliçó a la seva mare, Isabel Pantoja. I és que sempre ha assegurat que mai faria a les nenes el que ella li ha fet a ell.

En aquest any tan complicat, Ana i Carlota han suposat un xut d'energia per a Kiko. Li han donat la força necessària per a lluitar per l'herència que li pertoca.

Recentment, el marit d'Irene Rosales ha publicat un vídeo molt tendre on surt amb la filla petita, Carlota. A les imatges es pot veure com la nena li fa un petó a la calba i ell es fon d'amor.

Tot i que suposadament Kiko ha signat la pau amb la seva mare, encara no ha tornat a Cantora des que va morir la seva àvia.

«Un any i mig sense anar a Cantora. Em va venir un calfred", confessava fa tot just un mes. "La meva mare m'esperava, i jo estava nerviós per veure-la».

Foto de la parella
Kiko Rivera i Irene Rosales es desviuen per les filles | GTRES

«Se'm posa la pell de gallina. Ens vam veure i vam córrer a abraçar-nos, i així vam estar quinze minuts. Va ser un perdó sense paraules: sense dir res, ens ho vam dir tot. Em va impactar molt».

Kiko insistia que en aquell moment, tant ell com la cupletista van deixar les diferències de banda.

«Amb tothom allà, qui la meva mare tenia agafat de la mà, era jo. Ens necessitàvem. Em sobrava tothom», va dir.

«Ara estic d'una altra manera. Els primers minuts no ens vam dir res. Quan vaig notar que la meva mare se m'arropenjava amb el cap al cor, ens estàvem demanant disculpes. No em deixava anar. El que la meva àvia voldria és estigués amb la meva mare», va afegir.

El DJ assegurava que la va veure molt desmillorada. «Està molt primeta, tenia molt mal aspecte, i emocionalment la vaig veure pitjor».

«Vaig veure la meva mare, no Isabel Pantoja, que és el que sempre he demanat. Aquesta abraçada m'ha curat. El que tenia dins meu abans ara és menys important. No oblido, però primer recupera't!», comentava sobre això.

La relació de Kiko Rivera i Isabel Pantoja segueix en stand-by

Poc després, Kiko va fer una crida pública a la seva mare des de la gala dels premis de Radiolé per a dir-li que li encantaria que hi hagués assistit.

Ribera va rebre el primer premi com a músic, i va dir davant de tots els assistents: «Mama, si estàs escoltant Radiolé, vull que sàpigues que m'encantaria que fossis aquí amb mi».

Foto de mare i fill
La relació de Kiko Rivera i Isabel Pantoja no avança | Mediaset

Lamentablement, però, la cupletista no va assistir a l'acte. Així doncs, Kiko va tenir molt clar a qui volia dedicar aquest èxit de la seva carrera.

«La nit d'ahir va ser màgica. Vaig estar envoltat de la meva gent, que van voler ser-hi amb mi», apuntava.

«Aquest premi ahir va anar directe al cel perquè el veiessis, iaia. El teu net ha guanyat un premi i sé que tu hi hauries estat present si la vida t'ho hagués permès, però sé que ho vas veure, perquè jo sentia que eres al meu costat».

«També la meva dona, que no es va voler perdre la gala. Gràcies a Radiolé i gràcies al públic tan meravellós que ahir va ballar i va aplaudir cada moment que vaig ser a l'escenari», tancava.

Després de l'alto el foc, i fins i tot amb la intenció de parar els diversos processos legals que té oberts, sembla que ara Kiko torna a la càrrega.

El DJ ha tornat a Telecinco, cadena que ha criticat molt aquests últims mesos, i està disposat a respondre a totes les acusacions que tant la seva germana, Isa, com la seva cosina, Anabel, han fet contra ell.