Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de David Flores somrient

«La mare biològica hauria de reclamar a David Flores, però no li interessa»

Karmele Marchante ha tornat a la càrrega al seu canal de Youtube i no s'ha mossegat la llengua

Karmele Marchante ha tornat a la càrrega al seu canal de Youtube. En concret, s'ha pronunciat sobre l'entramat d'Olga Moreno, Antonio David i Rocío Carrasco.

Segons l'opinió de qui fos col·laboradora de 'Sálvame': «Antonio David i Olga ja s'havien separat abans de 'Supervivientes' per les infidelitats. Ella se'n va anar a Hondures a fer caixa».

Una opció que ja es baralla des de fa temps. «No obstant això, hi ha dues víctimes col·laterals», assenyala Marchante. «Què passarà ara amb el nen, amb David Flores, que està més necessitat?», es pregunta.

Primer pla de la periodista Karmele Marchante
Karmele Marchante carrega contra Rocío Carrasco i Fidel Albiac | GTRES

«Doncs que a més de manipular-lo per posar les demandes necessàries, segueix sense saber-se on viurà a partir d'ara», lamenta la periodista. Segons ella, «la mare biològica l'hauria de reclamar, perquè per a ell resultaria molt difícil adaptar-se a un nou ambient».

«O si no anar-se'n amb Olga, que és la dona que ha fet de mare tot aquest temps», afegeix. D'altra banda, Karmele es mostra més que crítica amb Rocío Flores, a qui acusa de seguir al peu de la lletra el que li ha dit el seu pare.

David Flores plorant amb la seva germana
Rocío i David Flores són les principals víctimes del conflicte | GTRES

La tertuliana també ha volgut pronunciar-se sobre el tèrbol assumpte dels cartells que es van distribuir per Màlaga titllant Antonio David de maltractador. Davant d'això, Karmele explica: «Antonio David s'ha encoratjat i té el camí obert per posar-los una demanda».

I respecte a la dona que s'han tret de la màniga a 'Sálvame', la suposada familiar d'Antonio David que estava amenaçada, sembla que sí que és veritat. «És cert, existeix, però exposar-la com han fet és de tenir molt poc cap, amb aquest llençol tapant-la», ha destacat.

«Rocío Carrasco és una dona submisa a Fidel Albiac»

Per resoldre el tema, Karmele ha volgut deixar clar que ella no es posiciona ni amb un bàndol ni amb un altre. «Jo respecte a aquest tema soc força crítica, perquè aquí hi ha moltes llums i moltes ombres, però no estic ni amb la marea blava ni amb la fúcsia», ha comentat.

A més, ella, que va conèixer molt bé Carrasco quan només era una adolescent, assegura que «ha anat de mal a pitjor» amb el pas dels anys. Tot i això, és amb el seu marit, Fidel Albiac, contra el qual ha carregat amb excessiva duresa.

Fidel Albiac arriba al musical 'Que no donaria jo' a Granada, el 20 de setembre del 2019
Fidel Albiac estaria manipulant Rocío Carrasco | Gtres

De fet, ha incidit en el fet que «Rociito s'ha criat en un ambient desestructurat i, a més, és una dona submisa a Fidel». «Durant un temps va ser submisa amb Antonio David i és sempre submisa amb qui li diu el que ha de fer Fidel. Ell administra els seus diners i ell és el que talla i punxa», ha insistit.

De moment, la filla de 'la Més Gran' segueix embolicada en una batalla judicial tant amb el seu ex, Antonio David, com amb la seva germana Gloria Camila. La jove demandava Rociíto per protegir el seu pare, Ortega Cano, que pot sortir molt perjudicat si s'emetessin els suposats manuscrits que té de la Jurado.

A més del procediment civil per intromissió a la intimitat de la seva difunta mare, Gloria també es planteja dur a terme actuacions penals contra Rocío Carrasco per estafa processal.

«Hi ha un paper que té un testimoni de Rocío Jurado que explica una història sobre Ortega Cano. Això, d'una banda, va ser el que va trobar Rocío Carrasco poc temps després de morir la seva mare», asseguren sobre això.

Tot i que molts segueixen jutjant Carrasco i l'acusen d'aprofitar-se de l'audiència. «Des del punt de vista del que és jurídic, és preferible enganyar l'audiència que enganyar el jutjat. Si s'enganya el jutjat és presó, querella criminal per estafa processal».

Karmele no vol saber res de 'Sálvame'

En un altre ordre de temes, Karmele s'ha esplaiat a 'La Razón' sobre el seu pas per 'Sálvame', un tema que assegura tenir ja superat. «Ho he superat, però em va costar molt perquè se'm va fer molt de mal. Em van maltractar, em van fer 'bullying', tenia un subdirector assetjador, etc.», ha confessat.

I és que Marchante no es talla a l'hora d'atacar els que fossin els seus companys. «Ni tinc ni mai vaig tenir relació amb la gent del plató perquè hi havia molta falsedat i maldat i era una cosa que no m'interessava», conclou.