Primer pla de Rocío Flores

Rocío Flores trenca a plorar enmig del carrer mentre els veïns li diuen coses: El vídeo

Rocío Flores està travessant un moment molt complicat

Rocío Flores ha tocat fons i no ha pogut retenir les llàgrimes després de la seva última topada amb un grup de reporters. Com que el seu pare, Antonio David Flores, està publicant uns vídeos força compromesos a les xarxes socials, tothom vol saber què opina la 'influencer', raó per la qual la pressió mediàtica és cada cop més insuportable.

Rocío Flores col·labora a 'El programa de Ana Rosa', així que ha de donar explicacions sobre alguns d'aquests escàndols. No obstant això, els ha demanat als seus companys de Telecinco que no li preguntin sobre els darrers moviments d'Antonio David. Actualment, l'exguàrdia civil lidera una campanya contra 'Sálvame' perquè considera que el programa està arruïnant la seva reputació.

Tot i que Rocío sempre ha torejat els mitjans de comunicació amb un gran mestratge, recentment ha demostrat que no és una dona de ferro, ja que està patint molt i no sap què fer per apaivagar els seus detractors i aconseguir una mica de pau. Per això, la col·laboradora ha trencat a plorar quan un equip de periodistes s'hi ha acostat, encara que el pitjor ha sigut la reacció del públic.

La filla d'Antonio David s'ha convertit en una de les cares més controvertides de la televisió. En un primer moment tenia el suport de l'audiència, però després que la seva mare, Rociíto, expliqués la seva veritat, tot ha canviat. Per aquest motiu, els veïns de la jove li han fet comentaris força molestos mentre els reporters intentaven captar una imatge sucosa.

Rocío Flores esclata: «La teva mare no t'ha d'abandonar»

És evident que Rocío està passant un dels moments més complicats de la seva vida. Sobretot des que la seva mare decidís trencar el seu silenci etern per desmuntar el regnat televisiu d'Antonio David Flores. Un atreviment que ha provocat unes conseqüències terribles sobre la neta de Rocío Jurado.

Rocío Flores més maquillada que mai amb el contorn d'ulls marcat i un pírcing
Rocío Flores ha perdut la paciència | Gtres

Antonio David ho ha perdut tot, i el públic que en el seu dia l'aplaudia ara el detesta. Tot i això, continua havent-hi gent que considera que és víctima del poder mediàtic de Rociíto. És més, fa poc han sortit a la llum unes imatges de Rocío Flores plorant al mig del carrer, on s'evidencia que la situació és insostenible.

La col·laboradora d'Ana Rosa va escoltar com una senyora li va dir: «La teva mare no t'ha d'abandonar». Unes paraules que van emocionar-la, però que ni tan sols s'esperava com reaccionaria la gent que hi havia al seu voltant.

Segons ha sortit publicat, hi va haver càmeres que van registrar aquest moment i el més sorprenent va ser el que va fer la gent quan van deixar de gravar.

Seguint la informació aportada pels testimonis, hi ha dos bàndols: els que donen suport a la jove i els que creuen que és culpable. Fins i tot el passat mes d'abril, els dos grups es van unir per pressionar Rocío mentre estava amb el seu xicot, Manuel Bedmar, en una fleca de Màlaga.

Manuel Bedmar podria ser còmplice d'Antonio David Flores

Manuel Bedmar, xicot de Rocío, coneix tot el que hi ha darrere de la història d'Antonio David, ja que fa molt de temps que és al costat de la neta de 'la Més Gran'. Així doncs, posseeix informació privilegiada sobre el drama familiar i els defensors de Rociíto l'acusen de ser còmplice de l'exguàrdia civil, encara que mai s'hi ha pronunciat.

Tot i que Manuel ha rebut ofertes per participar en alguns programes de Telecinco, mai ha trencat el seu silenci per respecte a la seva família política. No obstant això, és evident que està en contra de Carrasco perquè a les seves xarxes socials dona suport a Olga Moreno. Un exemple és que es refereix a ella com a «la meva sogra» perquè la relació entre tots dos és estupenda.