Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge del periodista Matías Prats durant un acte al Senat

Matías Prats aguanta la respiració, la seva parella Ruth segueix en perill

La parella de Matías Prats encara té comptes pendents amb el seu ex davant de la justícia

Des que va separar-se de la seva dona el 2013, Matías Prats ha trobat l'estabilitat sentimental al costat de la seva parella, Ruth Izcue. I ara està molt preocupat per ella. Fa uns dies es va publicar que la periodista havia aconseguit guanyar la seva última batalla judicial davant el fotògraf Fernando Sacristán, que va ser el seu marit.

En aquest sentit, però, sembla que aquesta informació no és certa. Així ho ha exposat el seu exmarit, que ha deixat clar que la parella del periodista encara continua estant en perill de ser condemnada.

Ruth Izcue, la núvia de Matías Prats, i la darrera denúncia de la seva ex

El final del matrimoni entre Ruth i Fernando va iniciar un serial de confrontació i problemes. Així, s'han vist les cares davant la justícia fins a 63 vegades. L'origen de la 'guerra' sembla estar en la relació amb Matías Prats, ja que l'exmarit de Ruth considera que li hauria estat infidel amb ell.

La situació va arribar al punt que Sagristán va dubtar de la paternitat de la segona filla que té amb ella. Per això va iniciar un procés d'impugnació de filiació de paternitat, encara que, com va explicar 'Vanitatis', el procediment va ser arxivat.

Ara, el cas que els ocupa és una denúncia que el fotògraf va interposar contra la seva ex per apropiació indeguda. L'acusa d'haver provocat danys irreparables en l'habitatge familiar. Així mateix, també la denuncia per haver-se endut objectes valuosos que tenien, com unes litografies de Picasso.

Fa uns dies es va venir a publicar que la periodista havia guanyat el cas i havia estat absolta. Concretament, el digital 'Informalia' va publicar que la jutgessa havia pres aquesta decisió després que el denunciant  «fes una declaració imprecisa».

Fernando Sagristán desmenteix la notícia

En les últimes hores, però, l'exmarit de Ruth ha desmentit aquesta informació, assegurant al citat mitjà que no és cert que ella hagi guanyat res. Segons ha dit, «en una interlocutòria judicial no poden existir ni condemnes ni absolucions. I aquesta interlocutòria d'arxivament de les diligències prèvies és només provisional de les actuacions»

En aquest sentit, ha afegit que «es pot presentar recurs en dues instàncies: el mateix jutjat i, si cal, a l'Audiència Provincial». És més, no ha dubtat reconèixer que el primer pas ja l'ha fet. És a dir, que ja ha presentat el corresponent recurs de reforma.

Però aquí no ho ha quedat la cosa. El fotògraf ha volgut deixar clar que, en aquesta guerra que tenen oberta, ella no ha guanyat mai res. Per això ha dit que «dels 63 procediments contra Ruth, la majoria s'han sentenciat a favor meu i la resta es van arxivar».

També ha afegit que «cap dels casos ha estat guanyat per ella. I no n'hi ha cap en què se m'hagi condemnat». D'aquesta manera, ha volgut deixar clar que la seva ex encara no pot respirar tranquil·la i que el procés de la denúncia esmentada seguirà endavant.

I això suposa, per tant, que tant Ruth Izcue i Matías PRat estiguin preocupats. Tot i això, la parella es manté unida en aquests complicats moments.

EL VÍDEO DEL DIA: