Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La cara d'Andrea Janeiro

Andrea Janeiro ja no es diu així: La filla de Jesulín es canvia el nom

Ha estat amagant un gran secret molt de temps

Andrea Janeiro, també coneguda com Andreita, és famosa per ser la primera filla de Jesulín d'Ubrique. La jove mai no ha volgut formar part del món del cor, però la seva progenitora, Belén Esteban, n'ha estat divuit anys parlant. Quan la jove va aconseguir la majoria d'edat, li va prohibir que utilitzés el seu nom per guanyar pes als programes de Telecinco.

Andrea Janeiro va emetre un comunicat en què informava els reporters que serien denunciats si fotografiaven els seus moviments. Tot i això, hi ha molts periodistes que no li tenen por a res i informen de la filla de Jesulín. Belén Esteban ha guanyat molts diners gràcies a ella, i el públic vol saber-ne més coses.

Però Andrea, alliçonada per Belén Esteban, ha fet privats els seus perfils a les xarxes socials. La col·laboradora de 'Sálvame' té por que algú investigui i descobreixi algun secret que pugui posar en perill la noia. Tot i això, alguns periodistes del cor han trobat un compte de Facebook que podria pertànyer a la filla de la col·laboradora.

D'altra banda, Julia Janeiro vol ser influencer, així que ha fet servir els seus cognoms per cridar l'atenció d'algunes marques. Andreita ha fet tot el contrari perquè en cap moment no vol treure partit de la fama dels seus pares. Seguint les darreres informacions, a Facebook es fa dir Andrea López García.

Andrea Janeiro, al descobert després de sortir a la llum el seu gran secret

La filla gran de Jesulín és un dels personatges més cotitzats de la premsa del cor, perquè cap mitjà ha aconseguit parlar amb ella. Els paparazzis saben que qualsevol secret podria convertir-se en una gran notícia, així que no han parat fins a trobar una cosa valuosa. En analitzar les xarxes socials secretes d'Andreita, han descobert les seves passions ocultes.

Adora dos cantants nord-americans: Justin Bieber i Miley Cyrus. Gran part de les imatges que comparteix al seu presumpte compte de Facebook tenen relació amb aquests dos artistes.

Andrea no publica res sobre la seva vida privada i va amb compte de no fer pública cap dada que deixi en evidència la seva veritable identitat. Tot i això, la seva fotografia de perfil demostra que és ella qui realment està darrere del compte. Tot fa pensar que Belén Esteban s'enfrontarà a la seva filla, ja que ja la va avisar del perill que corria en exposar-se públicament. Julia ha tingut molts problemes des que va decidir convertir-se en influencer, ja que rep insults i amenaces pràcticament diàriament.