La cara d'Andrea Janeiro

Andrea Janeiro es queda sense germà i se n'assabenta per televisió

Andrea Janeiro coneix en directe que no tindrà cap germà

Andrea Janeiro va ser testimoni directe de la notícia que la seva mare va donar dissabte passat al 'Deluxe'. Fa temps que Belén Esteban va comunicar el seu desig de tenir un altre fill, però sembla que està sent molt difícil. Encara que no és impossible, als 47 anys i amb els problemes de salut que pateix, resulta complicat que compleixi el seu somni.

No obstant això, els rumors sobre el seu possible embaràs sobrevolen sobre Belén. Més d'una vegada s'ha especulat sobre això a 'Sálvame', però ella sempre acaba desmentint-ho. Com aquest dissabte 6 de novembre, quan la col·laboradora va acabar de cop amb les insinuacions.

Andrea Janeiro s'assabenta en directe que la seva mare no està embarassada

Cada cop que el físic o la salut de Belén pateixen, les alertes es disparen. És per tots sabut que la col·laboradora vol quedar-se embarassada i tenir un fill amb Miguel Marcos. És el seu somni més gran i està posant tot de la seva part per dur-ho a terme. Per això, dissabte passat al 'Deluxe', Jorge Javier no va deixar escapar l'oportunitat de deixar caure que Belén podria estar embarassada. Veient-la al costat de la direcció del programa amb la bossa posada, el presentador es va mostrar angoixat per ella.

Primer pla de Belén Esteban plorant
Belén Esteban desmenteix que estigui embarassada | Telecinco

«Estic molt preocupat pels teus vòmits», va confessar Jorge, desvetllant la mala nit que estava passant Belén. Aleshores, la seva companya es va posar seriosa i es va mostrar molesta per la indiscreció del presentador. «Va, és que ho has d'explicar tot!», va exclamar, mentre que Belén va respondre enutjada que no estava embarassada.

Andrea Janeiro es queda sense germà

El fet que Belén desmentís estar embarassada no va ser suficient perquè el rumor es dissipés al plató. María Patiño va afegir un comentari més que acabaria amb l'enuig de la seva companya. La presentadora de 'Socialité' va comentar que no hauria de descartar tan ràpidament que pogués estar embarassada, unes declaracions que van molestar Belén, que va tornar a negar de nou que estigués esperant un nadó.

Andrea Janeiro i Belén Esteban
Belén Esteban pateix per la repercussió que els rumors puguin tenir a la seva família | La Noticia Digital

La mare d'Andrea Janeiro va explicar que hi havia família veient-la i no volia que s'alarmessin, a banda que tampoc volia que la premsa acudís a casa seva per preguntar-li si és cert que està embarassada. De fet, després de seure al plató, va començar a rebre missatges telefònics. Ella va continuar negant la mentida, però la broma va continuar entre la resta de col·laboradors, ja que no es va aclarir a què es devien aquestes nàusees.

Altres opcions per complir el somni d'Andrea Janeiro

Des que la de Paracuellos va confessar el seu desig de tornar a ser mare, els periodistes i companys de 'Sálvame' hi especulen. Veure que menja més del compte o que ha guanyat una mica de pes és suficient perquè li preguntin si està embarassada, cosa que al principi no li molestava, però que comença a passar-li factura. Ja no se suma a les bromes dels col·laboradors, conscient de la repercussió que té per la seva família. 

Per això, Esteban es va afanyar a tancar el tema al 'Deluxe', però no podrà evitar que li segueixin preguntant sobre el tema com va passar en la presentació del seu nou producte. La col·laboradora va afirmar que el seu marit i ella continuen buscant ampliar la família, però sense angoixar-se. «Estem molt contents amb això de l'empresa», va explicar, i si arriba bé, i si no també». Sobre l'adopció, va exposar que «no ho hem parlat mai, ni del ventre de lloguer, no descarto res, però cal pensar-hi molt».