Belén Esteban, preocupada: els riscos del seu embaràs a la llum

Esteban està decidida a anar a buscar el seu segon fill

Belén Esteban en un esdeveniment benèfic contra la SIDA. Madrid, 1 de desembre de 2019
Belén Esteban vol ser mare de nou | CatalunyaDiari

Belén Estebanho té clar, tot i que aquesta pròxima tardor farà 47 anys, està disposada a anar a buscar el seu segon fill. Ja han passat 21 anys des que la 'Princesa del Poble' va ser mare fruit de la relació que la va fer saltar a la fama amb el torero Jesulín de Ubrique entre els anys 1995 i 2000.

Andrea Janeiro ja és tota una dona i Belén Esteban torna a sentir l'instint maternal: vol ser mare de nou al costat del seu marit, Miguel Marcos, amb qui va contreure matrimoni l'any passat.

Belén Esteban vol ser mare

Però la famosa col·laboradora de 'Sálvame' no ho tindrà gens fàcil per poder complir la seva il·lusió. Com ja és sabut, Belén pateix diabetis, una malaltia que pot afegir dificultats al seu estat. Tot i saber això, Esteban està decidida a quedar-se embarassada al costat de Miguel Marcos i a ser mare de nou.

La veritat és que no és cap secret la diabetis pot dificultar de forma clara la gestació d'un nadó, ja que com va revelar la revista 'Diez Minutos', Esteban pateix diabetis de tipus 1, és a dir, la que més risc suposa per la seva salut. Un embaràs amb aquest factor de perill podria comportar conseqüències com preeclàmpsia, naixement prematur o risc d'avortament.

Però ja conscient d'això, la il·lusió i l'amor ho desborden tot: Belén Esteban i Miguel Marcos volen tirar endavant el seu somni de construir una família en comú. Estan decidits a lluitar contra les dificultats que puguin trobar-se en el camí de la felicitat i busquen ja l'embaràs que tant els il·lusionaria.

Tres mesos separats per la pandèmia

Recentment, Belén Esteban ja ha patit algunes de les conseqüències derivades de ser malalta de diabetis de tipus 1, i és que durant el confinament ha hagut de seguir de forma encara més estricta les indicacions que es donaven des del govern espanyol.

De fet, durant la relaxació de les mesures i les diferents fases de desconfinament Esteban va seguir tancada a casa i col·laborant des d'allà amb 'Sálvame'.

Per acabar-ho d'adobar, la de Paracuellos ha passat tot el confinament allunyada de Miguel Marcos. El seu marit és personal sanitari i podia posar en risc la salut de la 'princesa de poble', per això van decidir passar el confinament separats. No va ser fins l'1 de juny que es van retrobar i ara tenen clar el seu camí: tenir un fill en comú.


Comentaris

envia el comentari